Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 14, 2010

Rase macam terharu pulak :p

Rupanya ramai gak yang baca blog sengal aku nie..bukan ade mende sgt pun laa..hehehe...
aku suke share ape yg aku pk dan aku tak minat nak share benda2 yang terlalu peribadi..huhu...
kalo korang baca tu, baca la..aku x kisah pun...buat apa buat blog kalo x mo kasi org baca kan??
hehehe...

Terharu jugak aku korang sanggup spend 5-10 mint dpd hayat korang nak baca blog nie...ok la tu..kalo korang pun ade blog, follow la blog aku...nti aku follow blog korang balik k....

Anyway, petang ni pas keje aku nak g Puduraya..aku nak g Melaka...sebab esok nak g sain agreement ape tah..aku bukan penah beli keta..Ni laaaa first time aku nak beli..tu pun abg aku yang tolong..huhu....

Aku beli ni pun sal abg aku yg nak pakai..bukan aku tawww...dier nak pakai 6 bulan je sebab keta die ade org nak sewa ke pinjam tah...then dlm masa 6 bulan tu la die nak pakai...so, pas 6 bulan aku take over n sambung la bayar balik..hehehe...even aku ni minat sgt dengan vios baru kaler putih, kena la pendamkan hasrat tu pasal lom mampu lagi..hehehe...

Bila la aku nak mampu beli neh..asik terbayang je...kikiki...so, terpaksala ukur baju kat badan sendiriii...susah sgt la nak bergerak naik public memanjang..perjalanan 15 minit selalu bertukar jadi sejam-dua jam...buang masa sebab menunggu je...part tu je yang aku lemah skett...

Adey..tetiba rase sakit dada pulak..ni la yang aku rase bila aku berhasrat nak jaga badan la kununnye..jaga badan tak mo makan byk..tapi, gastrik pulak dtg mengantoikan hasrat murni aku..hehehe...

Ermm...jap lagi time lunch, aku nak makan jap, then berambus pegi puduraya jap..nak beli tiket ke melaka petang nie :D.....

Tah cemana la rupa keta neo tuh...abg aku kata kaler hitam...tapi mcm lawak lak bila tgk ekzos die kat tengah..kikikiki...

Ape2 pun..tunggu kemunculannya sekitar Jun dan Julai nti..hehehe....

No comments: