Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 24, 2010

Sabtu dan ahad ku....

best pulak aku rase weekend neh..adeyy...aku ingat mggu ni la paling busan sebab i got nothing to do but last minute mcm2 mende lak terlintas kat kepala, terus jalan je..waaa....ni semua pun pasal kebetulan Suha dtg KL...kalo tak, takde gak..Tq to suha!!

Sabtu 23 Januari 2010......
pepagi gua bangun lambat jekk..tapi along lak kol..die ajak sambut besday sopi yang ke-18..adeyy..dah besar anak buah aku rupenyee....Hepi bestday sopi!! bila bangun je pagi tuh, aku pun mule la kemas umah apa yg patut...sebab sat g Suha nk dtg...basuh baju dan semuanya perlu disetelkan sebab kalo nk harapkan weekdays, mmg aku takkan buat!!hahaha...pas setel semua, aku pun ilek2 le kat umah sambil pk apa nak buat..tetiba dpt satu idea..mase aku nak bentangkan idea tuh, diorg dah kasi idea lak dulu..al-maklumlah, tengah bosan tanpa TV, radio atau internet kat umah tu menyebabkan kitorang makin berfikir secara kreatif..hahaha...diorang ajak g The Mines time2 tu jugak..yahooo...gurls day out!!!

Kami pun gerak le pas asar ke The mines utk tgk adnan sempit seperti yang direncanakan sejak seminggu...bapak lawak gila citer tuh..asik gelak je la aku tgk citer tuh..tapi b4 tgk citer tu pun, kitorang layan karok lu..pehh..sekali aku layan lagu Fahrenheit daaa..ni semua pengaruh Azim la neh..lagu peberet die...lama gila tak karok since dok KL neh...

esoknya, mcm yang aku bentangkan aktiviti pada hari Ahad, kami pun gerak g semban utk selebret besday sopi..makan2 tymeee!!!

Ahad 24 Januari 2010...........

tengahari pas bersiap dengan segala kelengkapan utk berkelah, ktrg gerak g Terminal 1 Seremban lu..bajet ingat nak beli hadiah untuk sopi..dah terlanjur lalu depan pusat karok, ktrg karok lagi!!!

Aku layan lagu cahaya Kris Dayanti pulak...huhu....

pastu baru gerak g kat tempat celebrate besday sopi tu..kelihatan sumer adik beradik aku ade di situ...waaa..bestnye kek coklat tuh...anak2 buah aku yang baby lak nmpk makin besar n comel laaa..alaaa...tiyut miyut je baby2 neh....

so, suha, jah n nani pun join sekali la meraikan besday sopi tu..sedap tul mihun along masak..yummy yummy..!!

pastu baru gerak g PD..mandi laut..best!!yang tak bestnye..ade plak minah n mamat yang memadu asmara tengah lauh..tak cukup dengan berpeluk, bercium pulak lagi...oiii..malu la skett org tgk2 neh..aku bajet ni sume budak2 baru hbs sekolah agaknye..muke mcm budak2 je.. baru nak kenal dunia la katekan....baju yang pompuan tu tak yah ckp la..dah la putih, singlet pulak...ya rabbi...makin sedap la jantan2 miang tu beraksi di pantai...yang sedih, aku yakin diorg tu seagama n sebangsa ngan aku..adeyy laaa....

dah la..x suke ckp hal neh...

pas mandi laut, aku pun gerak balik KL....

begitu lah aku menghabiskan cuti Sabtu n Ahad ku..............:)

2 comments:

suha Is me said...

hahaha..weekend yang happening kan..nnt leh plan lg..g zoo negara plak..huhu..

Nurul Syuhada said...

haah..sumenye tak plan..tetiba je..hehehe... yang tak plan tu kdg2 lg best dpd yang plan..x sabar nk tgk rimau lak :p