Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 10, 2010

Di suatu malam yang hening..........

Aku pun tak tau kenapa dengan mood aku semalam.. hepi semacam je... daripada aku bangun pagi sampaila aku nak tido...sudahnye aku payahhhh sangat nak tido sebab asek senyum sorang2... mcm2 mende yang best aku dok PK..bestnye jadi diri sendiri la, bestnye g keje la, bestnye peluk beruang la, bestnye mandila....semuanya rase macam best sangat.........

actually aku agak tensen lately..sebabnye tak payah citer la kutttt....

tapi aku kerap menasihati diri sendiri supaya berfikiran positif...so, bila ade masalah, aku cuba fikir positif... sudahnye, segalanya nampak indah di mata aku....

tapi aku rase macam sewel lak gembira sorang2, senyum sorang2.... pastu aku mesej bf aku menyatakan gembiranya aku hari ni.... aku pun tak tau kenapa aku gembira dan aku nak share kegembiraan aku dengan die


tapi.........


selepas 1 minit..............
-
-
-
-
-
-
-
2 minit................
-
-
-
-
-
-
15 minit
-
-
-
-
-
-
-
-
30 minit
-
-
-
-
-
-
-
sejam berlalu....
-
-
-
-
-
-
-
-
bf aku masih tak reply mesej... geram pulak rase hati...terus sakit hati..pahal mamat ni sejak 2 menjak ni malas reply mesej aku??? sombongnye die....aku terus menyumpah2...
terus geram...sakit hati.........rasa gembira sudah hilang, timbul pulak sakit hati.........


dengan rasa sakit hati, terus aku tido dengan perasaan benci tetapi tidurku amattttt lena sekali..............

adakah itu cara nak tidur yang terbaik?bila gembira tak leh tido...bila sakit hati senang nak tido....

hmmmm.................terima kasih la kat lu bro..buat gua sakit hati...terus lena tido gua...chettttt...

No comments: