Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 17, 2010

Juwai kawen...

Sumpah lawa gila sepupu aku yg sorang ni time die kawen.. huhu.. Umur die muda dpd aku setahun tapi die yang melangkah dulu ke gerbang perkahwinan..chewwaaahh...aku tak kesah pon.. dah jodoh die..layankan aje la...

die ni bagus..daripada kapel, sampai la bertunang, mana penah berdating macam kapel2 lain macam sekarang neh...(termasuk aku..kakaka)..

saat disandingkan

tu yang aku puji sesangat tuh..ilek je sms, gayut je la keje depa tuh..depe betul2 jaga akhlak n pergaulan... alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar... mereka pun selamat diijabkabulkan...

Saat debaran........

bila dah berkumpul ramai2 neh, macam2 la aksi yang keluar...lawak la bila berkumpul dengan keluarga besar nie..seronok sangat..hehe...

dan standard ah..bila berkumpul ramai2 ni akan kuar la soklan

"bila turn ko plak"

aku takde jawapan la beb..aku senyum je...yang wan nye ayat lagi best...

"ko jangan sampai wan tak sempat sempat tengok kau nikah plak..."

aku peluk wan kuat2..

"jangan la cakap macam tu wan..insyallah sempat...."

ngehehhee...lambat lagi la aku nak kawen...baru 24 tahun..takde apa yang aku nak kejar pun..biarlah aku rase aku benar2 bersedia nak kawen..lagi pun hubungan aku................ :(

ntah lee..macam mana aku nak cakap eaakkk......

hmm...

No comments: