Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 7, 2010

hari yang indah..

selepas 12 tahun tak berjumpa...excited habes aku nak jumpe korang...seawal kul 8 aku dah bangun n bersiap sebab nak jumpe korang taww...

kul 9.30 aku bertolak ke seremban naik bas....kul 11 lebih aku sampai..melonjak2 hati aku nak jumpe korang..bestnyerrrrr..!!

x sangka kite leh jumpe balik..yang si intan tu takde la aku kesah sangat pasal aku dah bape kali g umah die pas aku pindah kampung....jangan marah arr intan...even kiter jarang jumpe, surat, sms, call dll selalu jadi penghubung kita sejak dulu....

kau kenal aku sejak kecik..and as u said, aku tak pernah berubah..hehe..kan?kenal Intan sejak umur 7 tahun..selalu bergaduh..pastu baik balik..g sekolah sama2...urmm...indahnye saat tu..mase ayah aku sakit smpi meninggal pun, kau ngan famili kau la yang paling banyak tolong aku selain famili Jila...

aku sampai seremban, kau bawak sekali 2 awek..Shakila ngan Wanie kecik..hehe..muke derang pun tak berubah sangat...Wanie kecik tu lak aku kenal tadika lagi..urmm..masih kecik jugak..huhu....Syakila tu pulak, satu team hoki ngan aku dulu..tak leh blah dgn statement die tadi...

"dulu aku takut nak tegur kau sebab kau brutal sangat..budak sport la katakan..semua sport kau nak join..hehee..."

rase cam nak gelak je pulak..brutal ekk aku dulu...x perasan lak...
miss u guys...

ye ar..dulu aku kuat lari..asal sukan sekolah je mesti muke aku masuk..tapi tak tau apa yg suwey nye..aku tak pernah jadi juara..mesti naib johan..hehee....

siap jadi pemain import utk hoki sekolah lain mase hoki peringkat negeri...n x sangka..kau masih ingat aku sbg kapten team kiter :p....hahahaha..lawak lah...

aktif jugak aku upenye..haha....dan since masuk sekolah menengah, aku dah tak aktif dah..sebab badan dah gumuk..hehehe....Hazirah, kamu sangat cantikkk...

anyway, majlis perkahwinan tadi tu actually majlis perkahwinan ketua kelas aku mase darjah 6..kecik je orangnye...sejak dulu lagi...comel...tahniah Hazirah...pasni turn sapa lak yeaak...
Hazirah Baharin n Hubbynye...sweett...

aku jumpe jugak ngan hidayaah said..teman sebelah meja aku mase 6 dahlia dulu...teman belajar, teman bergaduh...pastu baik balik...biaselah....budak2....

ermm...terlalu banyak kenangan yang aku lalui sepanjang tempoh kanak2 aku..tapi banyak yang aku dah lupa..Intan la yang banyak ingat..thanks to her!!byk remind aku kenangan yang sampai aku sendiri pun segan nak cerita lagi...hehee....

anyway, Selamat Pengantin Baru buat ketua darjah 6 aku...semoga kau bahagia dengan suami tersayang hingga ke pintu syurga...semoaga jadi wanita solehah yang boleh memimpin anak2 supaya menjadi insan yang soleh dan solehah...aku nak sikit badi kawen kau tu supaya aku pun leh kawen cepat...hahahaaaa....

No comments: