Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 25, 2010

Mahligai Cinta - Farish

Padamu kuserahkan
Suatu yg bernama cinta

Kupeluk jasadmu
Dalam bygan
Biar tak terasa
Namun kubahgia
Resahku Berlalu
Rindu pun bertahta
Mengharap mimpi
Memutik kenyataan

Tersentuh di jiwa
Terkesan di hati
Kemelut nan melanda
Diminda ku ini
Ingin ku katakan
Tapi tak berani
Bimbang jika kau berubah hati
Menjadi benci

Satukan 2 jiwa ini
Dimahligai bernama cinta
Biar harus aku korbankan kaulah segalanya
Kasih dapatkah kau mengerti
Apa yg tersirat di hati
Bkn gurauan satu kebenaran

Nyata impianku bkn khayalan
Kesabaran kini ternyata beerti
Kesetiaanku tlh dihargai
Kujanjikan kebahagiaan tuk selamanya

Tabahkanlah hatimu oh kasih
Mengharungi dugaan
Kutetap disisimu oh kasih
Usah kau curiga

Thursday, April 22, 2010

jejaka kacak

semalam aku dah posting pasal wanita jelita..kali ni aku nak posting pasal jejaka kacak..ok tak?hal ini demikian kerana aku nak membuktikan aku straight..hehehee...

ni manusia bernama lelaki pertama yang aku tangkap cintan..hehe Jehan Miskin..aku suke die pasal sore die sgt soft n aku mmg suke laki yg soft spoken...

yang ni lak aku suke sebab die sewel2 sket...hensem, sweet...tak jemu mata tengok dier..hehe..Jimmy Shanley..aku mmg suke lelaki yang leh buat aku gelak guling2...muahahhaa....


Yang ni aku suke sebab die hensem..Fizow Omar..bergaya beb..stylo habesss....rezeki sapa la neh..hahaha...



Oh aaron aziz...kamu mencairkan hatiku dengan kemachoan muuu...bergaya, stylish, macho n softspoken as well....




Kamal adli...suke sbb cute je kowt...ermm...jambu gitewww...

hehe..standard la kan...perempuan mana tak suke tgk laki hensem n laki mana tak suke tgk perempuan yang howt kannn...aku suke tgk je..tak de la berangan nak dapat lelaki se hot mereka...huhu...kalau nak dapat lelaki sehot derang, aku pun kena jadi hot jugak...masalahnye aku tak hot..aku cool..~~~...hehee..

Wednesday, April 21, 2010

perempuan cantik di malaysia

Phewwwwiitt...

hanya itu ayat yang layak aku kuarkan bila aku tengok muke mereka ni semer..cantik...aku rase mana2 perempuan pun akan cemburu bila tgk kejelitaan derang neh..caantikkk nye diee...dan akan mendatangkan rasa kagum pada mata lelaki yang memandang...
kita mulakan dengan penyanyi nombor 1 Malaysia..Siti Nurhaliza..dengan keperibadian yang lemah lembut..aduhaiii..
sore sedap..ermm..nyum nyum...aku yang fomfan ni pun leh jatuh hati..kerana...
yaa..beliau sa
ngat jelita....


kita beralih pulak kat jelitawan yang kedua...ni pilihan aku tau...which is..Rozita..semer org kenal die rasenye kat Msia neh...hot mama la katekan..huhu...kalau lah shape body aku mcm gini mase usia aku mcm die kan best..ni baru 24 tahun, body dah lari cutting..muaaahhaha...

p/s dear..don't u ever ask me again too stop eating nasik ok??

Tadi kategori yang 30-an..meh kite tukat channel lak..yang sebaya ngan aku neh..comel gilaaa....kecik je die neh...ermmm...Lisa Surihani...beliau jelitaaaaaa...cute...huhu...
yang ni lagiiiiii muda dpd aku..hehe...kacukan melayu inggeris...pheww...seksi gitew...aku yang wanita sejati ni pun goyang tengok..hehehe...apa kata anda yang lelaki?hehehe...

yang ni lasttt..Juliana Evans...piwit piwit..sapa la jejaka bertuah yang dapat beliau neh

eh..ade lagi seorang yang aku suke tengok...hot mama jugakkk nehh...lawa kan?Nora Danish

apa yang peliknya kalau aku suke tengok perempuan cantik?aku bukan cemburu atau dengki..cuma mengkagumi anugerah Ilahi....aku tak suke perempuan laa..aku tetap straight..aku suke laki ok?hehehe....

Saturday, April 17, 2010

tetiba je mood down

lantak le org nak kata apa...tapi aku mmg sedih la Acik Spin meninggal...huwaaaa....

aku teringat dulu mase form 4, aku penah hadiahkan die gelang aku kat die..hehehe..bapak gatal gila aku time tu..sebab bukan per..aku mmg minat kat die pun...lagu2 die mmg selalu jadi siulan aku laaa...tu yang eksaitet lebey seket bila dpt jumpe ngan die..amek gambar n so on...nanti lah aku selongkar balik album lama aku..rasenye semua kenangan lama masih tersisip kemas kat umah tuh... uurmmm....
acik spin bukan kawan aku, bukan sedara mara aku...tapi aku peminat die..hehehe...sama la jugak mcm aku minat Jehan Miskin...

Acik aku minat sebab sore die besttt...lagu die pun layannn...Jehan miskin aku minat pasal die macho..softspoken..,,ermm....

dah la...makin aku taip ni kang, makin aku sedih plak...aku mmg cepat sedih bila dgr org meninggal..huwaaaaaaaaaaaaaaa..........

Monday, April 12, 2010

poll da tutup

setelah beberapa lama aku letak poll kat situ, akhirnya tamat sudah hari utk mengundi,..cisss...mcm ABP pulak..hahaha...
dan inilah resultnye..

aku buat poll ni mase aku dalam keadaan telur di hujung tanduk je..hehehe..time tu aku pasrah je dgn apa yg nak datang...

time kasih kepada yang sudi view blog aku n vote..lain kali leh le aku buat g kan?hehee...
apa pun aku yakin dengan ketentuan yang diberikan Ilahi..sebab kita sebagai hamba-Nya kena yakin bahawa setiap apa yang berlaku tu, mesti ade hikmahnye..kena yakin apa yang Tuhan bg kat kita tu, itulah yang sebaik2nya sebenarnye...

cuma 7 yang doakan aku kawen ngan beliau n happy..but majority suruh aku cari lain...hahaha...
tak kisah la beb...sebab sekarang ni aku rase happy jadi single...(but not available anymore..!!hehe)....

ni je la kowt yg aku nk story buat kali neh..lain kali aku smbg g...daaa....

Thursday, April 1, 2010

konvo yg menawan..hehe

My best buddies...cuma sedih skett sebab norny takde...

28 Mac 2010 merupakan satu tarikh indah dalam hidup aku..apa taknye..aku konvo pada tarikh neh..heheh..syok habis lah...ade gak budak opis yang pelik..asal aku baru nak konvo??bukan aku dh lama keje ke?ermm..payah nak jawab tuh..hehe...

buat yang tak tau, meh sini aku nak bocor rahsia aku...aku keje kat sini since Julai 2009 sedangkan aku habis belajar sepatutnya bulan Oktober 2009..tapi rezeki datang awal...aku dapat offer keje ni mase aku lom habis praktikal...aku terus tukar tempat praktikal aku daripada Selangorfm (RTM) kepada HCM Engineering...dan aku meneruskan praktikal kat sini...bukan sebagai student lagi..tapi sebagai staff...demikian lah ceritanya.....

ok...rasenye aku dah menjawab soklan yang datang kat aku selama ni..hehe...

aksi paling best!!
seronoknya hati dapat jumpe kawan2 lama balik..amek gambar sama2, lempar topi sama2..huhu..ceronok..!!yang paling best, dapat manyakkkkkkk bunge,...mana penah org kasi bunga kat aku *eh..tak penah ke?hehehe...

yang kasi bunga tu ialah acik, kak ela n famili n ex-rumet aku, Ina...pastu dapat hadiah...tafsir Al-Quran..along yang kasi..time kacey along n dapat perfume dpd acik..tengkiyu cik!!

kenapa aku hepi??
bonda ku yang tersayang
sebab..aku adalah anak mak aku yg last konvo setakat neh..tak tau la lepas ni kalo ade sapa2 yg smbg belajar kan?kiranya tanggungjawab mak aku sekolahkan anak die ke tahap yang tertinggi dah pun tertunai...alhamdulillah...
n last..orang lempar topi, aku sambut!!hahaha