Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 22, 2010

jejaka kacak

semalam aku dah posting pasal wanita jelita..kali ni aku nak posting pasal jejaka kacak..ok tak?hal ini demikian kerana aku nak membuktikan aku straight..hehehee...

ni manusia bernama lelaki pertama yang aku tangkap cintan..hehe Jehan Miskin..aku suke die pasal sore die sgt soft n aku mmg suke laki yg soft spoken...

yang ni lak aku suke sebab die sewel2 sket...hensem, sweet...tak jemu mata tengok dier..hehe..Jimmy Shanley..aku mmg suke lelaki yang leh buat aku gelak guling2...muahahhaa....


Yang ni aku suke sebab die hensem..Fizow Omar..bergaya beb..stylo habesss....rezeki sapa la neh..hahaha...



Oh aaron aziz...kamu mencairkan hatiku dengan kemachoan muuu...bergaya, stylish, macho n softspoken as well....




Kamal adli...suke sbb cute je kowt...ermm...jambu gitewww...

hehe..standard la kan...perempuan mana tak suke tgk laki hensem n laki mana tak suke tgk perempuan yang howt kannn...aku suke tgk je..tak de la berangan nak dapat lelaki se hot mereka...huhu...kalau nak dapat lelaki sehot derang, aku pun kena jadi hot jugak...masalahnye aku tak hot..aku cool..~~~...hehee..

No comments: