Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 1, 2010

konvo yg menawan..hehe

My best buddies...cuma sedih skett sebab norny takde...

28 Mac 2010 merupakan satu tarikh indah dalam hidup aku..apa taknye..aku konvo pada tarikh neh..heheh..syok habis lah...ade gak budak opis yang pelik..asal aku baru nak konvo??bukan aku dh lama keje ke?ermm..payah nak jawab tuh..hehe...

buat yang tak tau, meh sini aku nak bocor rahsia aku...aku keje kat sini since Julai 2009 sedangkan aku habis belajar sepatutnya bulan Oktober 2009..tapi rezeki datang awal...aku dapat offer keje ni mase aku lom habis praktikal...aku terus tukar tempat praktikal aku daripada Selangorfm (RTM) kepada HCM Engineering...dan aku meneruskan praktikal kat sini...bukan sebagai student lagi..tapi sebagai staff...demikian lah ceritanya.....

ok...rasenye aku dah menjawab soklan yang datang kat aku selama ni..hehe...

aksi paling best!!
seronoknya hati dapat jumpe kawan2 lama balik..amek gambar sama2, lempar topi sama2..huhu..ceronok..!!yang paling best, dapat manyakkkkkkk bunge,...mana penah org kasi bunga kat aku *eh..tak penah ke?hehehe...

yang kasi bunga tu ialah acik, kak ela n famili n ex-rumet aku, Ina...pastu dapat hadiah...tafsir Al-Quran..along yang kasi..time kacey along n dapat perfume dpd acik..tengkiyu cik!!

kenapa aku hepi??
bonda ku yang tersayang
sebab..aku adalah anak mak aku yg last konvo setakat neh..tak tau la lepas ni kalo ade sapa2 yg smbg belajar kan?kiranya tanggungjawab mak aku sekolahkan anak die ke tahap yang tertinggi dah pun tertunai...alhamdulillah...
n last..orang lempar topi, aku sambut!!hahaha

No comments: