Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 21, 2010

perempuan cantik di malaysia

Phewwwwiitt...

hanya itu ayat yang layak aku kuarkan bila aku tengok muke mereka ni semer..cantik...aku rase mana2 perempuan pun akan cemburu bila tgk kejelitaan derang neh..caantikkk nye diee...dan akan mendatangkan rasa kagum pada mata lelaki yang memandang...
kita mulakan dengan penyanyi nombor 1 Malaysia..Siti Nurhaliza..dengan keperibadian yang lemah lembut..aduhaiii..
sore sedap..ermm..nyum nyum...aku yang fomfan ni pun leh jatuh hati..kerana...
yaa..beliau sa
ngat jelita....


kita beralih pulak kat jelitawan yang kedua...ni pilihan aku tau...which is..Rozita..semer org kenal die rasenye kat Msia neh...hot mama la katekan..huhu...kalau lah shape body aku mcm gini mase usia aku mcm die kan best..ni baru 24 tahun, body dah lari cutting..muaaahhaha...

p/s dear..don't u ever ask me again too stop eating nasik ok??

Tadi kategori yang 30-an..meh kite tukat channel lak..yang sebaya ngan aku neh..comel gilaaa....kecik je die neh...ermmm...Lisa Surihani...beliau jelitaaaaaa...cute...huhu...
yang ni lagiiiiii muda dpd aku..hehe...kacukan melayu inggeris...pheww...seksi gitew...aku yang wanita sejati ni pun goyang tengok..hehehe...apa kata anda yang lelaki?hehehe...

yang ni lasttt..Juliana Evans...piwit piwit..sapa la jejaka bertuah yang dapat beliau neh

eh..ade lagi seorang yang aku suke tengok...hot mama jugakkk nehh...lawa kan?Nora Danish

apa yang peliknya kalau aku suke tengok perempuan cantik?aku bukan cemburu atau dengki..cuma mengkagumi anugerah Ilahi....aku tak suke perempuan laa..aku tetap straight..aku suke laki ok?hehehe....

1 comment:

Aja_Amoy said...

ahahaha.. sme la ngn aku... aku pon ske tgk pompuan cntek... smpi bf aku nek pelik... kte ske tgk bnde cntek la.. bukan ske nak trus... huhuhu...

pssttt..- sgt2 x ske tgk pompuan yg pasan cntek... sdgkan ble owng yg da mmg cntek, wt statement ngaku die cntek, kiut, serte-merta aku nmpak x jd cntek.. lg kan plak klu yg pasan cntek... rse nk santet jerk..
kuikuikui