Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 12, 2010

poll da tutup

setelah beberapa lama aku letak poll kat situ, akhirnya tamat sudah hari utk mengundi,..cisss...mcm ABP pulak..hahaha...
dan inilah resultnye..

aku buat poll ni mase aku dalam keadaan telur di hujung tanduk je..hehehe..time tu aku pasrah je dgn apa yg nak datang...

time kasih kepada yang sudi view blog aku n vote..lain kali leh le aku buat g kan?hehee...
apa pun aku yakin dengan ketentuan yang diberikan Ilahi..sebab kita sebagai hamba-Nya kena yakin bahawa setiap apa yang berlaku tu, mesti ade hikmahnye..kena yakin apa yang Tuhan bg kat kita tu, itulah yang sebaik2nya sebenarnye...

cuma 7 yang doakan aku kawen ngan beliau n happy..but majority suruh aku cari lain...hahaha...
tak kisah la beb...sebab sekarang ni aku rase happy jadi single...(but not available anymore..!!hehe)....

ni je la kowt yg aku nk story buat kali neh..lain kali aku smbg g...daaa....

No comments: