Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 17, 2010

tetiba je mood down

lantak le org nak kata apa...tapi aku mmg sedih la Acik Spin meninggal...huwaaaa....

aku teringat dulu mase form 4, aku penah hadiahkan die gelang aku kat die..hehehe..bapak gatal gila aku time tu..sebab bukan per..aku mmg minat kat die pun...lagu2 die mmg selalu jadi siulan aku laaa...tu yang eksaitet lebey seket bila dpt jumpe ngan die..amek gambar n so on...nanti lah aku selongkar balik album lama aku..rasenye semua kenangan lama masih tersisip kemas kat umah tuh... uurmmm....
acik spin bukan kawan aku, bukan sedara mara aku...tapi aku peminat die..hehehe...sama la jugak mcm aku minat Jehan Miskin...

Acik aku minat sebab sore die besttt...lagu die pun layannn...Jehan miskin aku minat pasal die macho..softspoken..,,ermm....

dah la...makin aku taip ni kang, makin aku sedih plak...aku mmg cepat sedih bila dgr org meninggal..huwaaaaaaaaaaaaaaa..........

No comments: