Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 9, 2010

voice test

dua kali aku attend voice test...yang pertama kali untuk B 41 dan selepas tu B 27...
tak tau la mana yang sangkut...kalau dua2 sangkut, syukur alhamdulillah... kalau dua2 tak sangkut, tak pe lah..mungkin takde rezeki..aku akan cuba lagi tahun depan...

banyak benda lagi aku nak kena belajar..terutamana speed aku bercakap.. sebab ramai yang cakap aku cakap terlampau laju....huhuhu...

First time aku g..mmg aku kurang preparation..berdebar sangat kot..hehehe...untuk part yang live show, aku pilih wartawan lokasi..agak susah le...sebab aku tak menjiwai watak..hehehe....

Kali kedua aku cuba utk kontrol supaya aku tak gabra..huhu...dan untuk live show, aku amek langkah mudah, aku pilih DJ...aku cuba serilek yang mungkin menyampaikan lontarrrrraaan suara aku neh...cuba utk seceria mungkin..hehehe... topik pagi kat Suria fm yang aku dengar pagi tu habis aku tiru topik die...

aku belasah je laaa...

habis je interview, orang tu tanye aku..

"awak mmg minat nak jadi DJ ker?"

aku kata..."leh la..eh....minat..minat..minat sesangat..hehehehe"

aku tersilap jawab..mane leh jawab separuh hati kan?kena tunjuk muke konfiden..hehe...

Sopi n family along dah berangkat ke Mekah..aku sempat suruh sopi doakan semoga cita2 aku tercapai...aminnnnn.............

No comments: