Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 31, 2010

aku tak puas hati...

semalam aku nk g site visit bawak rombongan kampeni aku...

disebabkan aku mmg seorang yang malas drive bila Aril ade, die la jadi driver...

so aku dok kat sebelah driver, nani kat belakang...

mase lalu kat Keramar AU, ade traffic light,ade satu simpang ke kiri dan kami nak terus...gila ke hape pompuan yang bawak keta tuh, die leh pancung jalan n aril hit keta die...berdentum bunyinyeeeee...DDDUMMMM..!!!

DAMN!!!

keta aku calar balar, bumper jatuh, keta die kemek teruk..gila ke bawak keta..??pastu leh kata kitorang lak yg salah pasal tak bg signal nak terus...WTF??

aku nak terus, aku nye pasal la..pesal nk bg signal lak kan?yang die tetiba pancung jalan org bajet mafia tu pasal??



tak puas hati nye pasal, g la report polis...

yang tak bestnye...polis tu kata kami sama2 salah..kitorang mmg berada di lane ke kiri n minah tu mmg pancung jalan..kami takde hak nak claim apa2 kat die....

ape lak??

aku nak terus, pe masalahnye...minah tu la yg salah...lane yg salah...i dun think so...apa kata anda?

part ni la yang sebenarnya buat aku malas nak buat report kat balai smpi naik mahkamah sekali pun pasal selama ni aku g balai pun, utk beberapa kes, harapkan menang kes pun, nasib org awam mmg jarang dibela...mcm tu je jaga keamanan??

laptop aku hilang dulu pun terus senyap mcm tu je...ermmm...

pasni malas aku nk ke balai lg dah,..bak kata aril ngan Nani, sejak kawan ngan aku la derang asek ulang alik ke balai utk mcm2 kes...sudahnye yang adooo jugak..

keta aku yang jahanam tu sapa nak bayar???????????????????????

No comments: