Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 4, 2010

pasrah je la...

tekanan kerja..bukan setakat kerja yang byk, bos yg cerewet, persekitaran yang tak best..malah lebih dpd tu.......

ermm..keje oh keje..aku dah pun failed lam voice test B 41 aku...baru je berangan nak keje kat sana...takpelah..mungkin takde rezeki...

tapi tu la namanya kehidupan..tak semestinya apa yang kita nak tu kita akan dapat kan?yang penting, kita kena sabar, tekun berusaha dan terus berusaha...Tuhan dah aturkan kehidupan kita dah cukup baik...mungkin Tuhan nak aku berada di sini untuk 'belajar sesuatu' lagi...belajar sifat dan sikap manusia...

avoiding..that word sangat kejam..kejammm sgt..ermm...

daripada avoiding, baik leaving..meaning : angkat kaki dan terus blah kan?

susah sgt ke nak jaga hati aku?tak susah sgt kot?

ermm..ke aku yg tak sedar susah sebenarnya nak jaga hati aku?

ke aku yang tak pandai jaga hati orang...usuallay i'm just say sorry kalau ade yg bgtau yg aku da sakitkan hati derang...beserla..aku dah beser cakap kasar...

tapi kalau...........

ermm...tak semuanya leh tulis kat sini...

tak pe la kan?hati aku pun dah biasa sakit..orang pun leh je nak mungkir janji dgn aku...leh je nak maki aku...

silap sendiri tak penah nak peduli..yang ketara hanya aku yang salah..time kasih..tu tanda prihatin kowtttt....

so, to all readers, lain kali tak yah jaga hati aku langsung...agak2 dah boring, blah je dpd hidup aku..tak yah semakkan otak aku k?penat la terasa..........

2 comments:

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

hoh.maksu, jgn berputus sasa..
maksu,anda dpt award. sile dtg blog saye.

Nurul Syuhada said...

award apakah mak temah?