Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 20, 2010

tak tau dan tak mahu atau tak kuasa akuu.....

aku dah tak tau nak tulis apa dalam blog smpi aku tanye suha...

"Nak tulis mende lam blog neh erkkk..."

ye ar...makin byk aku menulis, dan semakin tak terkontrol dan terhandle intipati apa yg aku nak tulis tu kang, habis la pecah sume rahsia aku kan?hahaha....

lam facebook pun da malas aku nak set status apa2...kadang2 dgr lagu kat radio, terus aku taip kat FB..hehhee...bukan sebab ade kena mengena dgn sesapa atau apa2...

ermm....btw, act aku dah agak dah hal yg satu neh..bro, lu tak yah tipu gua laaa beb...aku pun penah wat mcm mana yg minah tu buat...ayat2 cover line tu suma aku dah lalui...hahaha...ade hati nak kelentong aku kunun...bla la ko..hahhaa

takde aku nak bunuh minah tu derrr..hhahaha...if u r happy with her, just go on...but dun forget to invite me in ur wedding...nanti aku bawak Aril sekali mcm yg aku janji ngan ko eah...hehehe...

lalala...nti aku smbung g ah...malas nak ngadap natang ni lelama...tak jadi keje aku kang.............. :)

No comments: