Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 19, 2010

Berbuka...

Ni acara majlis buke pose yang HR wat...ni pun wat lepas ade keje luar kat bentong...

Aku bukan staff HR but as HR facilitator, i was invited...

mase ni kitorang makan kat Kunang2...steam boat...aku takde la minat sgt makan natang neh...but bcoz of bukan aku yang bayar, aku telankan juaaa....ni second time aku makan...1st time aku makan ngan Daus...ko ingat g x Daus?kita makan kat Melati mase bestday kau...huhuhu...

tapi kat Kunang2 ni tak berapa fresh sgt lah...kat Melati tu lg best rasenye...ni la antara wajah2 HR yang ade time tuh....

No comments: