Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 19, 2010

Interview dgn COO

Chief Operating Officer utk Roadcare
Tuan Haji Najili b Sojo...aku rasa jawa la beliau neh...asal pun Sabak Bernam...
tapi bukan tu yang aku nak cerita kan dalam entry kali neh...

Cuma pasal kerendahan hati dia walau pun memegang jawatan terbesar lam kampeni neh... sangattt humble...die mmg ade harta, kaya, kedudukan yang tinggi...tapi tu sume tak penah wat die perlu untuk rasa riak ke apa...even driver die sendiri pun kadang2 segan sebab COO ni layan die mcm kawan..bukan macam driver....

Mcam2 benda yang dia kongsikan dengan aku pasal kehidupan, kerjaya dan macam2 lagi...orang berpengalaman la katekannn...

Macam tu la org yang aku respek...ade sesuatu yang boleh dibanggakan..tapi tak yah riak atau menunjuk2..ilek je... Sesetengah orang tu, mende pn takde...lagak je yang lebih...

Ni la yang orang2 tua kata, makin berisi makin menunduk...

Aku rase Dato Hasnur pun humble orangnye...cuma aku masih belum ade peluang untuk jumpa face to face untuk borak2...kata Dato kannn...segan la aku...hehhehe...

ni la antara aksi2 aku menemuramah COO sempena persaraan die untuk dipublish dalam majalah company...

No comments: