Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 20, 2010

nak taubat leh tak?

Rase macam nak menginsafi diri sendiri jekkk..bukan nyesal dengan apa yang aku buat cuma rase macam dah tak nak buat lagi...

Boleh je nak buat dan takde sapa nak halang... Tapi bila aku tengok orang lain buat, aku rase macam loya tekak jekk... hehehe...

so mulai hari ni aku nak kontrol diri..tak nak buat lagi dah... tak buat bukan makna dah tak suka.. tapi tak nak orang meluat..ok ke macam tu..

Apa yang aku tak nak buat tuh...?? Let me tell u the story....maaf kalau ade yang terguris perasaan ke apa..ni pendapat aku jekk...lecturer aku kata dulu pendapat tu takde yang salah asalkan relevan...


Begini ceritanya...dulu kan aku suke tulis mende2 jiwang la, maki orang dalam fb...So aku rase macam tanak buat dah...

sebab??

Bila aku jiwang2 la..miss him la, ape la...aku rase aku jujur lahirkan rase buat si dia...but at the same time aku kena realise ade yang meluat mcam mana aku tgk org lain berjiwang dekat fB.. ayat aku bila tengok mende2 tuh...

"alahh...macam ko sorang ade awek / balak.."

so, aku dah kutuk orang so aku tak nak buat mende yang sama...lagi pun hubungan yang dijalinkan bukan konfem aku kawen ngan die pun..kang kalo tak jadi sapa yang malu??aku gak kan....but harus diingat...aku tak publish kat Fb jekk...hati tetap serupa..tiada yang berubah...

ciss..aku nyanyi lagi masih jelas pulakk..opss...

dan lagi satu, aku tak nak kutuk orang kat Fb..tu pun melambangkan peribadi kita yang kuat kutuk orang kan?aku pun bukan perfect sangat...malu la orang tu kalo aku kutuk die kat fB...cer kalo orang kutuk aku terang2 kat fB..mst aku tensen jugak kan??(dah kena dah pun)..

So Nurul Syuhada, sila kawal posting anda..kalu gatal jugak nak posting mcm tu, sila hidekan dpd sume orang..melainkan dengan org tertentu sahaja yang leh baca...

"Cermin diri, hiasi peribadi.."

4 comments:

adaakukisah said...

huhuhuhu...okey gud job...=p

adaakukisah said...

huhuhuhu...gug job,,,,=p

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

yeay! saye setuju ngn maksu. tp skang sy dah tak pedulik org nak kate ape. haha.

Nurul Syuhada said...

hehehe...kalo kite loya dgn org, org pun loya dgn kiter kan...hehehe... just make sure my fingers are clean before pointing to sumbody else...