Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 14, 2010

Ainul Mardhiah...


Ni lah anak buah aku yang ke 27 dan anak ke lapan untuk alang...comel sangat..gambar ni diambil selepas sehari kelahiran die...ade belah kat dagu taaw...ala2 Siti Nurhaliza gitewww....

Part yang paling aku suke ialah nama die..aku baru plan nak letak nama anak aku mcm neh..nama2 srikandi Islam zaman dulu2...mcm Zinnirah, Siti Khadijah ke, Ainul Mardhiah...

tapi tak pe lah..anak alang yang lahir dulu, maka die yang ade peluang letak nama ni kat anak die..semoga Ainul Mardhiah akan membesar sebagai puteri yang bijak dan solehah..aminnn....

Semoga dengan kelahiran Ainul Mardhiah akan menyerikan lagi kehidupan kami yang berkeluarga besar ni..hehehe....

No comments: