Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 13, 2010

hah..!!aku baru teringat..!!

aku baru teringat aku nak tulis apa tadi..haha...just back from lunch..

usha2 gadget2 best nak taruk kat blog neh...aku rase mcm meriah lak kalo blok ade mcm2..lantak la korang nak kata semak ke ahapa..hahaha..pas register kat Nuffnang, mcm2 iklan kuar..tapi kadang2 semenet je die ade..pastu hulang balik..

duduk la je situ diam2..apa la...kasi meriah sikit aku nye blog ni..x la bosan sgt...pastu korang da tgk iklan tu bawak2 la klik n tgk apa ada sana...haaa...25 sen per klik tuh...cukup 30 ribu aku kawen..hahahahaha....

tapi masalah jugak kalo letak gadget bebayak neh..nti berat lambat loading...hilang mood aku nak baca blog aku sendiri..hehehe...

takpelah..aku usha2 dulu apa gadget2 yang menawan....kalau ade yg menarik akan ku hiasinye di bluw blog ku ini...(tak mo tulis blue nti korang pk lain...)

daaaaaa.....

No comments: