Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 14, 2010

hari ini lebih baik daripada semalam...

Ada seorang kawan...dulu sangat2 close dengan dia...sangatttttttttttt...

Sepanjang aku kenal die, die mmg baik... kalau nak tunjuk kat mak buat menantu pun mmg tak risau lah...

tapi sayang seribu kali sayang...kenapa die perlu berubah...kenapa jadi semakin tak baik??dan kenapa perlu tunjuk ketidakbaikan die tu kat Facebook...??

aku pun tak baik sangat...tapi atlis aku still the same...still mcm orang kenal aku 10 hatta 20 tahun yang dulu pun...

aduhai...aku tau kau mesti baca blog aku ni..sebab kau penah kata kau suka baca...entry ni pun mmg khas untuk kau....

dear my fren...dah la beb..jangan malukan diri sendiri lagi...kau penah cakap kat aku satu ketika dulu yang kau TAKKAN wat mcm tu sebab kau kata kau bukan spesis manusia yg mcm tu dan kau kata orang yang wat mcm tu sumenye poyo...

tapi at last apesal kau buat??

kau pun penah nasihatkan aku dan aku mmg tak buat...tapi kau buat mende yang kau larang aku buat...

per neh?

i've been tru this and i got the consequences..!!

then pk lah sikit...kau mungkin happy dengan apa yang kau buat but i'm sure that will not last long...believe me...malah one day kau sendiri akan malu dengan apa yang kau buat...

and 1 more thing...kalau kau rasa nak wat sangat..tak yah la publish sgt kat FB dan tunjuk kat satu dunia....kau tayang kelemahan kau sendiri je sebenarnya...aku tgk pun terkedu...agak2 lah..

aku sbg kawan nasihat je la...terserah la nak ikut ke tak..jangan one day kau mengadu kat aku yang kau kesal dgn semuanya...aku takkan layan...

sekian time kasih...

No comments: