Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 4, 2010

my blog...

berdasarkan pemerhatian aku kat Nuffnang, jumlah visitor aku makin bertambah hari ke hari...aku pun x sure sapa la yang rajin sgt baca repekan aku neh but thanks sudi melayan blos yang tidak sepertinya ini...

berdasarkan graf (chewwah...)jumlah visitor ni agak tinggi pada 28.09.10...yakni sehari selepas aku clash...haaa...ni mesti kes nak tau pesal aku clash kan?hik hik hikkk...(bajet hot lagi...)

malas la aku nak cite pasal apa yg terjadi sebab salah aku..hehehe...biar le org2 yang rapat je yang tau....and for him, please forgive my mistakes...sy tak sengaja... :(

No comments: