Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

terlupa...

Sebelum aku memulakan cerita tentang terlupa, aku teringat kat Nani yang hangin pagi tadi pasal kena saun...ekekeke...

pagi tadi mase nak kuar g keje, ade keta yang park keta depan aku..cantik keta die..civic putih..i likeee....!!

try la nak tolak but upenye die tarik hand brek...aku pun x lepaskan peluang ni utk hon sekuat alam untuk tuan die turun n alihkan keta die...

pinnnnnnnnnnnnnnnn...pinnnn.................dan sambil nani pun menjerit

"WOIII SAPA NYE KETA NI...ORANG NAK CEPAT G KEJE AAHHHH...!!"

habis satu bangunan menjerit...

"oiii..diamla..!!"

tertiba muncul seorang makhluk adam yang menjengah ke luar tingkap dan memberi isyarat keta tu die punye...

lepas tu die pun turun...sesampainye die kat keta kitorang, die terus saun Nani pasal Nani yang paling dekat dgn dier...

"lain kali nak hon tu tengok la keliling dulu..kan sy da letak no phone kat situ..."

hahaha..free kena saun...ekekeke...mana la aku perasan...hahaa

aku yang hon sekuat alam, Nani yang kena saun...apa lagi, Nani pun membebel start aku bla dpd kawasan umah smpi la opis...puas aku tenangkan die nyanyi lagu dangdut pun x jalan...
Sila abaikan aksi gedik aku di situ..ngeeeeee~~~~

die kata kemarahan die takkan hilang selagi tak post kejadian tadi kat FB...

suke ko la Naniiiii...

aku sebenarnye nak intro sikit je pasal kejadian pagi tadi...sudahnye aku terlupa kisah yang aku nak citer tadi..apa yang aku nak cerita ye? korang ingat x?

ermmm~~~

2 comments:

aleya_syaireel said...

bgs gak idea mamat tuh ea..ltk no phone kt wiper..akan ku praktik kan nti..hahaha

Nurul Syuhada said...

wat la sebelum keta ko kena pecah bila blok keta org..hehee...