Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

terlupa...ni yang betul..

Penyakit terlupa ni mmg selalu dialami oleh sesapa pun...aku ni pun x terlepas dpd sikap yg sedemikian rupa...aku tak suka lupa tapi selalu lupa...

1. dah nak habis mandi baru terfikir "aku da cuci muke ke belum..?"

2. da start g keje baru teringat h/p tertinggal kat umah / da start nak balik umah baru teringat h/p tertinggal atas meja..

3. dah dok lepak2 kat meja kat opis baru teringat aku belum punch...sudahnye merah jua padahal datang awal...

4. dah sampai rumah baru teringat lom punch out...dem..!

5. dah tulis blog separuh jalan aku lupa aku nak cerita pasal apa...sudah nye out of topic...

6. dah kuar dpd bilik bos baru aku pk, ape yang bos aku pesan tadi...?? kang nak tanye balik takut kena maki plak.. :p

7. dah pakai mekap baru teringat lom pakai bedak... :p

8. nak semayang subuh tapi baca niat semayang isya...seb bek tersedar hari masih pagi..belum nak malam...

9. yang ni sedih skett...balik rumah n terus menuju ke bilik atuk..nak tgk atuk sihat ke x...aku terlupa atuk da meninggal... :(

10. aku selalu lupa nama anak buah aku...ahahahaha...sebab tu kebanyakan derang aku panggil adik je...hahahahaha....

11. dah buat salah n mintak maaf...tapi aku lupe pe salah yg aku da buat...ekekeke...
tu la aku ni kuat sgt tido...tu yg otak lembab...sume mende nak lupa... adeyyy..kena makan kismis ngan kurma byk la aku neh...hehehehe....

4 comments:

aleya_syaireel said...

ayat ko no 8 tuh x leh blahh....haha
tp mende2 nih pon kdg2 terjd gak kt ak..salu sal kunci keta laa..da nek lif tgkt 15 br tingat da kunci kete ke lom ea..mmg sengal..! haha

Nurul Syuhada said...

sangat menyusahkan kan?hehehe...

JeR@Ns said...

isyh2...
nice blog..
sila la lwt blk..

http://kijerans.blogspot.com/

Nurul Syuhada said...

ok..da follow dah :)