Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 10, 2010

aduhai office mate ku...

penat2 aku karang story baeek punye bertajuk perfect match...habis sume content ditukar nye gara2 aku guna lappy die dah tu tak log out akaun blog...sumtime FB aku juga di hacknye dengan menulis bebukan...adeyy la encik fahmi neh...but penah gak aku berjaya hack fb die balik..hehe...takpe la Fahmi, ade ubi ada batas tawww...

hehe...

so, kepada readers, entry tersebut bukan hasil tulisan sy..tetapi tulisan encik fahmi dimana anda juga boleh melawat blog beliau di http://fahmiownstuff.blogspot.com/

jejaka dua dari kiri itu la encik fahmi...

6 comments:

Fahmi Isa said...

dalam kena2 kan org..hampir juga diriku terkana aduhhh..lesson learn..tlg sebarkan hehe..

Nurul Syuhada said...

hehe..fahmi tu mmg nakal...ekeke..

Cik Su said...

memang nakal ek..muka wanted tue..hahaha

Nurul Syuhada said...

die mmg nakal..but baik..but tak leh ngorat..die laki org..hehehe...

suha Is me said...

dia juga bapak orang..bwekk..hahaha..

Fahmi Isa said...

suha..bapak org ni pun pandai pegang camera tau..hehe