Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

kalau lah mmg betul Kamal Adli =)

selalunya kita pengguna Facebook ni hanya akan approve orang2 yang dikenali sahaja utk masuk dalam friend list kan?macam tu gak la ngan aku...

so kalau ade yang tak kenal tu selalunya aku biarkan smpi la berlambak fren request dalam list...tadi ade fren request, aku dok usha2 la sapa yg add aku ni...


wah...kamal adli pun add aku laaa...hahaa...kan best kalau ni yang real but aku yakin ni fake punye akaun..aaayyooo....but kalau betul pun ape salahnya kan? kang mengamuk lak Intan Ladyana kang...hehehe...yang tuan punya fake account ni desperate takde org nak kawan ngan die agaknye smpi nak kena menipu atau pun saje2 buat akaun palsu utk jadi stalker...

jadi la stakler yang gentle...guna akaun sendiri add org tuh..kan senang..ape daa...hahaha

2 comments:

cherry said...

ntah2 kamal yg real kot..?
huhu
jom lawat blog cherry..=)

Nurul Syuhada said...

ye la tu Kamal..hehe...nak lawat blog u?ok..comingggg..!!