Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 10, 2010

perfect match...

setiap hari kamis, jam 11 malam...

aku dan nani pasti akan tercongok depan TV tgk citer NTV 7 utk tgk citer ni...

cite ni mmg unik...lain dpd yang lain...die ni rancangan realiti untuk cari jodoh....

akan ade 24 org gadis yang akan berdiri dengan rostrum masing2...kemudian, MC akan memanggil jejaka mana2 lah untuk diadili oleh gadis2 tadi....

bila mamat tu masuk, gadis2 tadi akan matikan lampu pada rostrum kalo tak minat ngan mamat tadi...

kalau derang minat, akan ada lampu biru pada rostrum masing2...
mamat tadi akan memperkenalkan diri dan ade 3 slide yang cerita pasal diri die, kerjaya die.. dan pandangan die terhadap cinta..

hehe..

lepas tu perempuan2 tadi leh tanye apa je soklan kat die...kalau dah berkenan kan..hehe..

lepas tu kalau smpi 3 slide pun masih ade yang nyalakan lampu, maka lelaki tadi leh pilih la mane2 awek yang die berkenan untuk g dating n die dapat hadiah berupa elaun dating..antara jejaka yg berjaya bawak awek pulang dengan elaun..hehe..

kalau 10 org nyalakan lampu, die dpt la 1000...kalau ade3 org je...300 la die dpt...

mcm tu la kisahnye...try la tgk..mmg layan.....

6 comments:

TikkoSS said...

kena macam tu meh.. i kira jejaka jugak :P .. tapi mesti interesting..

Nurul Syuhada said...

mmg best..u try la tgk...mmg layan habesss...

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

nuff nuff.. letak lah cbox kat blog ni.. sbb nuffs seklian nak tgl kan footprint.. up traffic

Nurul Syuhada said...

baikkk...thanks bgtau..hehe...

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... menarik la konsep rancangan tu.... aper name citer tu yea... nak cari info la skit...

Nurul Syuhada said...

tajuk citer ni perfect match...rancangan dari China.. ntv7 jam 11 malam setiap kamis...