Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

aku dan myspace

Encik Mespes dah anta emel, tanye mana aku sudah pigi?? Hahaha..aku tak g mana2 pun la encik Mespes..aku ade je..dok layan blog...ekekeke...

Malas nak bukak mespes ni sebab leh dikatakan 95% friends aku dalam neh aku tak kenal... Mula berkecimpung dengan mesepes neh mase lepas STPM dulu yakni mase aku keje kat klinik... kalau patient takde, mespes la tempat aku bersosial..huhu... dan kat sini jugak aku kenal Abg Zizi...siapa dia abg Zizi?? kawan mespes la...Aku start add die kat mespes sebab aku tgk die hemsem..hahaha...

sejak kenal kat mespes, aku kawan dgn die sampai la sekarang...

daripada die bujang trang tang tang..sampai la anak die dah dua...hehehe... Mase die kawen pun aku pegi taww... dengan ditemani akak aku, anak buah aku dan jugak ex bf aku, Toien..ekekeke... nak copy gambar dpd mespes nak letak kat sini pun tak leh neh... mespes pun kena block... wuwuuwuww....

Kpd encik mespes, maaf kerana telah lama mengabaikan anda...nanti kalo ade masa sy mengulit kenangan balik kat situ ye..hehehe....



3 comments:

YanaMIB said...

wah siap anta emel tu..dasat..dh lama delete acc mespes..lyn fb dgn blog je..hehe~

Nurul Syuhada said...

sama la..but skrg ni layan blog je psal fb pun kena block..haha...

misztickusz said...

mespes pon dah betuka kan? ;p