Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 26, 2010

Bila la Result nak kuarrrr....

Aku dah lulus voice test utk B17...then, automatik akan layak untuk diinterview... Aku apply sejak tahun lepas lagi...

Then bila dipanggil utk interview, aku happy la sebab mase voice test, examiner tu kata aku x layak...adeyy...

Muke aku mase tunggu turn interview

Dia kata level 17 adalah utk lepasan SPM...dia kata aku merendahkan martabat degree aku dan sepatutnya apply utk level 41... Yang aku pelik, kawan aku yg ade degree n apply 41, diorang kata u tak cukup pengalaman... kena mula dpd bawah..then bila aku mula dpd bawah, dia kata ni utk lepasan SPM...

wawawa...haru biru betul...

then, lulus plak aku utk voice test...bila time interview, isu yg sama jugak yang derang tanye...

"u tak kesian ke kat kawan2 u yg SPM yang nak apply keje ni, tapi u dah ambik..??"

aku jawab ar..."sy nak cari pengalaman"

lepas tu, menurut surat panggilan interview tu...result akan kuar pada 22 November 2010 but sampai hari ni aku bukak portal spa...ni la hasilnya...huwaaaa.....