Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 31, 2010

Jangan la merajuk sayang...

Aku mula menaip entri ni ketika jam berdetik 12.50 am pada tanggal 1.1.11... Selepas melihat kemeriahan sambutan tahun baru dan konsert artis nyanyi2 di tv cinonet kat umah... Aku baru terfikir nak taip pasal buah hati aku... Apa kaitan tahun baru dan buah hati aku??


Yela..sapa tak susah hati bila buah hati merajuk kan? Selalu buah hati aku tu yang rajin bawak aku ke mana2 pun... Sebut je kat mana.. mesti dia akan hantar...


Nila hadiah paling best daripada buah hati aku tu... Sikit2 merajuk.. Kadang2 aku pk nak je clash dgn die sebab kuat sangat merajuk... Apa taknya, aku nak dia anta aku kat mana2 die anta, kalau die nak apa2 aku jarang nak layan...


Gila kau...buah hati aku ni high maintenance..mana aku larat nak tunaikan hasrat die.. Asik mintak yang mahal2 jekk..pastu nak yang ori...nak cokia2 tanak plak...


So patut x aku clash dgn die? Tapi............susah sebab nak cari buah hati baru.... Dah la lebih dpd separuh gaji aku habis kat die... Tensen aku....


Mase raya ari tu mintak timing belt baru, ari tu mintak tingkap baru...lepas tu dua hari lepas mintak lampu baru... kali ni tiba2 die diam...die tak nak bergerak..dia diam je...


Sayangku, apa lagi yg u nakkk?? Dah la x hensem, hitam berkilat, sekenhen lak tu... lepas tu badan byk kemek2..ade hati plakk nak mintak macam2.... I sayang dekat u tapi sampai hati u kikis duit I... U mmg suke eh tgk i makan megi hujung2 bulan?? Sedangkan u selalu mintak air full tank I tak penah abaikan... U mmg kejam....


U jangan sampai I cari yang baruu...!! Lepas ni I suruh dokter cek kat dada u apa yg sakit... lepas tu U jangan buat hal lagi..I betul2 pening dengan U..!!

gambar ni aku rembat kat google...muke die sama mcm buah hati aku

3 comments:

Miecyber said...

Selamat bercutti...


Happy New Year 2011

sekamar rindu said...

salam.....

singgah folow blog ini...

:)) 123**

Nurul Syuhada said...

thanks mie and sekamar rindu =)