Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 21, 2010

nk jadi followers tapi x leh =(

serba salah pulak rasenye sekarang neh pasal byk website dah kena block...di masa free, aku akan luangkan di blog biru air laut aku neh...dan mula berjalan2 di blog org lain dan follow...but masalahnye sekarang ni aku nk click follow tu pun x leh sebab x appear...adess...kena block jugak kowt sebab nak mengurangkan aktiviti mengular para pekerja di sini....huhuhu...

korang tinggalkan aje jejak di kolum jom buwak2 tuh..nti aku jejak n follow korang balik taw... huhu...

2 comments:

fauzibest5 said...

hah?block?macam mana bley kena block?

Nurul Syuhada said...

x tau la

tapi sekarang ni dah ok dah..dah leh follow balik dah...hehe...