Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 3, 2011

berseronok2 pada Krismas...

Bergambar bersama penaja of the day,Dinul...hehe

Korang suke g zoo x?aku suke..hehe...Pada hari khamis, Mael texted kat fb n tanye sama ada aku mau kah aku nonton bola Indonesia lawan Mesia kat Bukit Jalil...aku kata x mo pasal da hujung bulan makanya poket aku kena kanser..hahaha...

Aku jelesss....huhu..lepas ni jangan segan2 ajak aku tgk bola lagi..aku nak ekotttt...!!

Keesokan harinya, die text aku n tanye lagi...nk join geng diorang g zoo tak...terus aku reply

"nakkkkkkk.."makanya, di hari Sabtu 25 Disember 2010 aku pun melangkah penuh kegirangan bersama housemate aku ke Pantai Dalam utk amek jejaka idaman Malaya (yang mana semuanya sudah berpunya) dan bergerak ke zoo negara..yeahh..!! x sesia ade member keje kat zoo..dpt gak jadi tourist guide disamping penyumbang tiket, ais krim n air oren kitorang...hahaha...

aksikan kegayatan aku n Nani tgk mcm2 haiwan kat sana...hehe...padahal ni kunjungan aku yang kedua dalam tahun 2010 yang mana kunjungan kali pertama adalah mase bestday aku dan ditaja oleh arwah ****........duluuuu punye ceritaa..hahaha...Ni la gambar kunjungan aku ke zoo mase April 2010


ni la akibat kepenatan...haha..bestnye ade driver..leh aku tido kat belakang...hahaha...

1 comment:

Asmahaniey Naniey said...

yang pasti mengunakan tudung hitam yg sama.....hhahahahahahha