Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

Jangan betulkan PC anda...

Tak..mata anda memang x salah..header dia atas mmg kabur..sengaja dikaburkan..hehehe...

Kami bermain bowling..!!

Tapi bukan itu point yang aku nak citer...aku nak citer pasal bowling...hehe..korang suke ke main bowling? aku x suke...haha...t

u kadang2 aku mcm ngelat nak main sebab bukan main bowling tu tak best tapi sebab aku tak pandai main...but sesekali orang ajak main, aku layan kan aje..ape salahnye kann...


Juara kita..suha..

Ini la budak paling eksaitet ajak aku main boling tapi die la yang selalu kalah...hahaha...

Dah la kasi aku kasut sebelah kaler lain, sebelah kaler lain...huhuhu...

Mungkin kurang pendedahan terhadap game ni...sebab minat aku sebenarnye lebih kepada melalak die karaoke...aku tau sore aku takde le merdu mcm Ning baizura atau Black mentor..tapi nyanyi utk kepuasan diri jekk....
Balik dari keje..tensen sebab jem..huhuhu

Kat mana2 pun aku leh melalak..but tibe time sore aku takde sebab sakit tekak, nani la org paling hepi sebab tak yah dengar aku melalak..haha...aku yakin, die sgt sengsara selama ini...kah kah kahh...

2 comments:

nadhya ashee'kin said...

waaa, nak main bowlingg :PP

Anzur Anuar said...

lama xmaen bowling.

Live Blog: belog! my Oxygen