Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 26, 2011

OYWL

menatang apa OYWL??

sebenarnya ini adalah perjanjian aku dgn kawan baik aku...

ONE YEAR WITHOUT LOVE...hehehe...

bermula dpd tarikh aku break up dgn ex aku tahun lepas yakni bulan 9, aku kena single smpi bulan 9 tahun ni...so far aku dah 5 bulan single...aku ade lagi 7 bulan..hehehe....

kawan aku ni kawan baik aku mase zaman study dulu..die la yang banyak nasihat aku...sebab die kata aku ni seorang manusia yang terlalu cepat buat keputusan...kalau hal2 lain x pe..ni pasal hati pun aku x fikir lama2...cepat sanget terima kata2 manis dpd lelaki...

**alah...lelaki sebelum dapat mmg janji mcm2 kan...

lelaki pun mst cakap

** x semua laki mcm tu...

aku pun bukan la kata semua lelaki mcm tu...tapi kebanyakan laki mmg mcm tu....ade gak sorang mamat ni penah cakap ngan aku

**mula2 nak dapat mmg la..lautan api pun sanggup direnangi...tapi kalau da dapat..hujan gerimis pun belum tentu nak redah...belum dpt leh la kata mcm2..da dapat g mampus laa...

ni bukan aku yg cakap tau..ni laki tu yg cakappp..!!

Mek kata aku kena kenal perangai2 laki ni semua...bukan semua jujur,...walau bukan semua penipu..hidup kena hati2..

thanks mekk..ko ngan jah selalu kasi aku nasihat...aku pegang janji ni...
aku dan mek (Siti Noor Farini)

1 SEPTEMBER ni kita tgk perjanjian kita ni sama ada berkesan atau x..hahaha...

Wednesday, February 16, 2011

aku takut, die berani

Dalam banyak2 binatang...aku paling suka ular...tapi dalam banyak2 binatang..aku paling geli dengan ular...

ni gambar mase aku form 4....gila jelita muke aku kan?hahaha

ni lak setelah 9 tahun berlalu...masih lagi penakut...aku geli ular tu die bergerak mcm nak belit leher aku...waaaaaaaaa....

ni anak buah aku..nama die najwa...die mmg sangat berani!!

hahaha...cool kan anak buah aku...umur baru 11 tahun tuu...ermmm...ni lak muke aku kalo ular tu ade kat tangan..amacam..cool x?

mau tak cool..aku bajet kalo ular tu bergerak..aku campak je kat tanah....takde la liar sgt nak berlengkar kat leher aku..yuckksss...

Suha oh suha...

Aku ade sorang kawan..nama die Nasuha Badrul Huzaini...aku paggil die Suha..hehehe...tadi aku baru je baca blog die...

Ya..apa yg die tulis mmg tak tipu...die dulu mase belajar sama ngan aku kat UUM, badan die dikategorikan sbg berisi..even x seberisi aku..tapi die kira berisi lah..but now, she manage to menguwuskan badan dier..wala wehhh...

Terbaek la suha..but bila baca tips die : makan sekali sehari...

aku surrender..!!

aku leh makan nasik sekali sehari..but malam mesti isi perut dgn sesuatu...sebab kalau x...

.........dikeheningan malam...aku akan mula mencari eviline Forte...oh tidakkkkkkkkkkk....
nak joging....demmm..sangat takde masa...aku habis opis selalu kul 5.30..but selalunye gerak smpi umah dekat2 kul 7...adess...ye ar..kadang2 meeting habis lambat..kadang2 pas opis hour aku ngan osmet ade hal lain

cane nk joginggggggggggggggggggg..??

tadi selisih ngan duda aku depan opis pas lunch...die tegur...makin berisi sekarang...mesti sebab makin bahagia kan..aku angkat bahu jekk..bahagia??

huhuhuhu...pompuan mana x risau bila org tegur badan yg semakin naik kan?aisehman...dengan pembawakan penyakit aku ni lagi...huwaaaaa....susah ooo....but start Januari smpi skrg...aku dah lost 2 kilo...kira ok la jugak kan?hehehe...

dulu......kini...

Thursday, February 10, 2011

Si Gemuk



Sesapa minat kucing mesti geram tgk budak gemuk ni kan? Budak gemuk ni nama die Boboy..die mmg gemuk...sekali pandang macam rimau mini..kan??

tEngok la muke die yang angkuh dan berlagak tu...agaknye die pun sedar die si gemuk yang hensem...sangat best untuk dilanyak dan di smack downnnn...hahahaha...