Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 26, 2011

OYWL

menatang apa OYWL??

sebenarnya ini adalah perjanjian aku dgn kawan baik aku...

ONE YEAR WITHOUT LOVE...hehehe...

bermula dpd tarikh aku break up dgn ex aku tahun lepas yakni bulan 9, aku kena single smpi bulan 9 tahun ni...so far aku dah 5 bulan single...aku ade lagi 7 bulan..hehehe....

kawan aku ni kawan baik aku mase zaman study dulu..die la yang banyak nasihat aku...sebab die kata aku ni seorang manusia yang terlalu cepat buat keputusan...kalau hal2 lain x pe..ni pasal hati pun aku x fikir lama2...cepat sanget terima kata2 manis dpd lelaki...

**alah...lelaki sebelum dapat mmg janji mcm2 kan...

lelaki pun mst cakap

** x semua laki mcm tu...

aku pun bukan la kata semua lelaki mcm tu...tapi kebanyakan laki mmg mcm tu....ade gak sorang mamat ni penah cakap ngan aku

**mula2 nak dapat mmg la..lautan api pun sanggup direnangi...tapi kalau da dapat..hujan gerimis pun belum tentu nak redah...belum dpt leh la kata mcm2..da dapat g mampus laa...

ni bukan aku yg cakap tau..ni laki tu yg cakappp..!!

Mek kata aku kena kenal perangai2 laki ni semua...bukan semua jujur,...walau bukan semua penipu..hidup kena hati2..

thanks mekk..ko ngan jah selalu kasi aku nasihat...aku pegang janji ni...
aku dan mek (Siti Noor Farini)

1 SEPTEMBER ni kita tgk perjanjian kita ni sama ada berkesan atau x..hahaha...

2 comments:

Mawar Merah said...

Wah.. Chaiyok2! No men, no cry..huhu

akmal said...

wah..bagus2. teruskan usaha! :)