Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

salah sangka

Semalam bos aku arahkan aku untuk berjumpe dengan seorang publisher...maklumlah, aku ngan team aku kat opis act sbg editor untuk penerbotan majalah syarikat...sementelah kami pun dah siapkan draft semua, kami pun mula la menghubungi pihak publisher bagi tujuan penerbitan...........

Semalam editor grafik tu kol aku, die cakap orang office die akan datang untuk jumpe dengan aku...aku pun dengan bersemangat menanti kehadiran orang tersebut...

12.30 pm...aku menerima panggilan dpd recepionist yang ade syarikat xxx nak jumpe dgn aku...waaa....publisher tu dah datang lah...aku pun eksaitet bawak die ke bilik mesyuarat untuk menerangkan kat mamat tu tentang layout, susunan artikel, kertas yang kami nak guna...

kami turut meminta mcm2 kat die mcm poster kat bahagian tengah majalah la, kulit muke depan majalah dan sebagainya...aku tgk mamat ni x la byk sgt bercakap...byk diam dan tersenyum.........komen sikit2 je laa...

lepas tu di akhir perbincangan tu akhirnya die mengaku yang diri die bukan editor, bukan grafik...tapi opis boy yg diarahkan untuk syarikat untuk ambil CD softcopy artikel kitorang...

cheh...buang air liur aku jekkkkkkkkkkkkkk.......lain kali bgtau la ko sapa... xde la aku eksaitet gila nak bgtau mcm2...heshhhhhhhhhh.............

No comments: