Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

TBS - aku yg jakun kejap..

Terminal Bersepadu Selatan...huhu...sekarang ni da mula beroperasi...aku pertama kali pegi Sabtu lepas..amek member baek aku,..Jah yang baru sampai dpd Johor...teruja gila masuk TBS x yah bayar parking...hahaha...

ni lak peta untuk TBS tu..touch screen lagi..sila lihat aksi nani menerai mende tu dgn begitu teruja...heheh

ni mesin beli tiket..canggih siyut...guna je kad kedit atau kad ATM korang tu...tapi wat mase ni mende ni lom leh guna lg...

Di belakang nani tu tempat beli tiket

Belakang aku tu Departure and Arrival details...walawehh...mcm KLIA sudaaahhh...

mmg sgt cantik tempatnya...ala2 epot gitu..aku dan Nani yang kejakunan berjalan2 menghirup udara ekon yang nyaman di dalamnya..hehehe..

Belakang Nani tu tempat ketibaan ke berlepas ntah..x sure lak..huhuhu...

Diharapkan dengan terbukanya TBS neh, akan dapat mengurangkan kesesakan kat Puduraya tu...zaman2 aku naik bas dulu, kadang dekat sejam stuck kat situ sampai aku tertido..tau2 sampai umah dah kul 9...Alhamdulillah dengan pembinaan TBS neh :)

special untuk semua, aksi manja Pak Guard HCM...hehhe..

No comments: