Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

zaman frenster

Tadi aku terima emel dpd frenster pasal kewujudan blog aku...banyak jugak entry aku zaman tu..ni antara entry yang wat aku senyum sorang2...hehe...let's check it out..!!
__________________________________________________________
rindu sekolah

November 6, 2008 ayoie

kalau diingatkan balik zaman sekolah…rasa macam nak naik mesin masa doraemon untuk kembali ke zaman tu…

masih tersemat diingatan tahun 2005 merupakan tahun terakhir aku jadi budak cekolah…

bangun pagi2 dekat2 nak kul tujuh, terhegeh2 bersiap…dah tu che kay n nuwol da sedia menanti di hujung jalan…g sekolah sama2 ikut lubang tikus…hehehe…pastu meredah padang yang banyak kemuncup tu…sampai jer kelas aktiviti wajib geng aku ialah mencabut kemuncup yang melekat pada kain…syahdu nye time tu sebab kami bergotong royong melakukannya…hehehe..

pastu aktiviti g assembly plak…port geng gua depan sekali walau pun geng gua antara yang tertinggi lam kelas(aku je yang pendek)…tu pon sebab port depan jarang di attack oleh cecekgu kalau ada yang memekak…huhuhu…

masuk plak klas pikir port mana lak nak ponteng hari ni….aha!!dapat idea!!!

g plak bilik cekgu alias tengok kartun…leh gelak…malas tul nak belajar geog ari ni…bukan apa…nama asik kena panggil jer ngan cekgu dayang…die suke kata macam ni…”syuhada, kamariah,tolong berenti bercakap..!”tu yang aku malas tu…tu la jugak geog kemanusiaan aku dapat C kot…hahaha…yang best nye pulak time lepak kat bilik cikgu alias tu, dia siap cakap macam ni… “korang jgn memekak plak kat sini…nak tgk tv tu diam2…kantoi kang ko jawab ah sendrey..” hahah…best ah cekgu alias tu…agak nye tu la sebab aku dapat A paper die tu…hhuhuhu…

aku kadang2 ada gak proses gaduh2 ngan bebudak ni…engat time tu aku gaduh kat padang ngan geng pink lady (ptuih..!!!)

macam hampeh tul…cikgu pandang je dari jauh…tapi yang bestnye die backing aku…wawawa….lalala…

yang paling lawak time aku kantoi ponteng kelas kat kelas sebelah…cekgu diorang masuk, geng aku sume tak perasan..cekgu tu aim jer kitorang dari belakang…bila pusing jer belakang..teng teng teng…kitorang beratur bersalaman dengan cikgu tersebut.siap cium tangan lagi…hahah…dah tu apa lagi…lariiiiiii….

kenalakan yang tak dapat disangkal lagi…sume tu kenangan manis lam hidup aku…wendu korang…kamariah, nuwol, wan ngan ecah…korangla best pren aku dunia akhirat…tak lupa jugak geng2 bebudak kelas 6 AM yang still suke gathering samer2…love u all so much!!!

No comments: