Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 25, 2011

Kejayaan dalam kesengalan

Antara yang bertanding

Ahad 24.4.2011 tarikh aku main badminton....badminton ni anjuran kampeni aku ler..saje ngengada masuk pasal member opis aku dah ajak..hehehe...

Aku dapat partner yg nama dekat2 dgn nama aku, syaheda..nama aku syuhada... ;)
Aku dan syeda ;)

dan yg best sekali, kami masuk final dimana bertemu dengan pasangan beregu yang nama mereka sama...Hasniza ;)

Berkat nama sama la kowt, Team hasniza kalahkan team kami...lepas aku ngan partner aku kalah kan 2 team terdahulu, kami qualified ke final...

Gaya tu kena ada..hehehe ;)

mase kejohanan tu, Syeda tu sememangnye terer, bernasib sangat malang sebab dapat aku sbg partner die..hehe..apa taknye, kebanyakan bola yg diservis pihak lawan, die yg catch up...dan aku yg byk spoilkan keadaan...but she manage untuk control keadaan...byk sgt yg dia sambut, sampai aku plak yg dok termenung belakang die, tgk die main..hahaha..penyokong2 luar dok gelakkan aku pasal aku x sambut bola, tapi asik cekak pingang...ekekekekeke..

Captured by Fahmi ;)

ada suara2 nakal diorang cakap

"woi Nurul..ko kuar je la court, kasi Syeda main sorang..!!"

aku jelir lidah sudahhhh~~~bwekkkkkkkkkkkkkkkkk...!!

Mase final, second set, pihak Hasniza lead, 20-8...lepas derang wat mistake, aku servis...macam x caya aku leh kejar 6 mata..!! menjadikan markah kitorang 20-14...aku dah mengeluh panjanggggggggg~~~~

Actually sejak bahu aku tergeliat, setiap hari jugak aku training..kalau bukan dengan kawan2 kat opis, aku akan training kat umah dengan Nani...

Bahu aku dah mula merajuk mase tournament tu..manjang sentap jekk..sakit dowh...

Pasangan Hasniza

Mengenangkan bahu yg semakin x beri kerjasama, aku pusing belakang, aku cakap kat Syeda... "rase macam susah la nak kejar derang...."

Aku pusing depan balik, dengan semangat yang dah lumpuh,aku servis..!!

OHHH..!! Wrong court..!!

menjadikan mata 21-14...

Maafkan Nurul ye syeda.......... :(

ini menjadikan kami sebagai Naib Johan untuk kategori wanita pada hari tersebut ;)

Ini adalah list kenapa aku kalah tempoh hari

1. Aku memang x terer sangat.
2. Malam sebelum tournament aku main boling dengan osmet aku dengan Kay...bahu dah semakin tergeliat.
3. Pasangan Hasniza sangat terer.
4. Semangat aku lemah :(
seorang je takde...

Tahun depan, aku tak nak jadi pasukan belasahan lagi..aku nak main betul2..hehe..insyallah~~~

No comments: