Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

Tenggiling ku sayang~~~

selesai keta aku diservis oleh bengkel sebelah opis aku, tibalah masa untuk pulang...Perjalanan pulang aku kali ni agak pelik sebab stereng aku berat ke sebelah kanan lain macam...aku pk mungkin minyak pada stereng ini suda kering...

bila aku langgar bonggol, rase terhentak semacam...22 minit perjalanan aku buat keputusan untuk benti kat Esso sebab aku pk tayar keta aku kurang angin..!!
sampai je kat Esso, aku discover yg tayar aku pancittttttt..!!aku try pam... but ade sapa tah kat situ suruh aku tukar tayar...

Mula la aku nyesal x cari bf kat KL ni..bila kes2 mcm ni jadi, senang gak kalo ade bf erk?ngarut je aku ni...hahahaha.....PK punye PK, Suha nye tunang lak ade kat KL, aku terus SOS pohon bantuan..hahaha...tengok je la aksi Suha yang baru balik Umrah, dengan gigih tolong angkat tayar spare yg beyat tuh..hehehe..

dalam pada aku menanti kedatangan Suha tu, tengah dok2 berangan tu...aku cakap kat Nani, kot2 la tengah2 kita dalam kesusahan neh, ade sorang jejaka kacak, bawak keta mewah, datang tolong aku neh..hehe...tinggi tol daya imaginasi aku neh...ekekeke....

but tak sangka....angan2 aku menjadi kenyataan....bukan sorang, tapi dua orang jejaka datang membantu selepas Ejam berhempas pulas membukak tayar keta aku yg sgt susah tu..maklumla, alat x cukup....

hahaa....jejaka...kacak ke?tapi bukan Melayu taww..!!harus di ingat..!!

aku pun x tau apesal aku update blog aku dgn entry yg x besh neh..hahahaha.................................

No comments: