Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 9, 2011

aku ade salah cakap ke?

Aku saje ym ngan sorang mamat neh sbb aku tgk status ym die mencarut...saje tegur..dan anda lihatlah akibatnya aku bila menjadi seseorang yang sgt jujur menegur org..hehhee...

.....................................................................................................................................................................
Aku: garang~~~

mamat tu: ?
Aku: status tu..
mamat tu: oooo e2 status lama tu
mamat tu: sorry lmbt
mamat tu: saya mandi td
Aku: oo..
mamat tu: o huruf
Aku: ?
mamat tu: dh sebut o td
mamat tu: sya agitau o huruf
Aku: ok..
mamat tu: ok
Aku: kenapa begitu emo?
Aku: mencarut2

saat2 die mintak MMS gambar aku..hahaha...dulu bukan main ko ngorat aku kan??

Aku: huhu
mamat tu: bila sy bengang,saya jd mcm tu la
Aku: sobbarul minal imannnnn..
mamat tu: e2 saya tau
mamat tu: tp saya bukan manusia perfect
Aku: yup..but tu bukan alasan utk kita x betulkan diri kita kan?
mamat tu: nop
mamat tu: e2 alasan saya
mamat tu: saya xmau betulkan diri saya
mamat tu: mcm awak,awk ngaku awk ni sorg yg membosankan
mamat tu: bg saya,saya ni sorg yg cukup penyabar..tp bila dh xthn marah,e2 la jdinya
Aku: but there is nothing wrong to be membosankan...compare to cursing... it's totally not right kan?
mamt tu: membosankan tu mmg xelok utk org lain..sama jugak,klu hot temper,xelok utk org lain
Aku: membosankan x elok untuk org lain?meaning?
mamat tu: haaa...e2 la..awk klu buat org len bosan,org akn malas nk bersembang dgn kita...
mamat tu: bila org sembang,apa pun awk xtau...
mamat tu: jd membosankan
Aku: then, x payah sembang ngan sy mende yg sy tak minat..same goes to me...sy pun takkan borak ngan org lain mende yg die x minat...simple..
mamat tu: haa..begitu jugak saya...xpayah bg saya marah..simple...
mamat tu: bila xbg saya marah,xda saya nk carut...
mamat tu: simple
Aku: marah tu boleh la nak marah..tp perlu ke nak mencarut?
mamat tu: yup
mamat tu: supaya org xkn buat saya marah lg
mamat tu: knpa awk nk tegur saya...
Aku: sbb sy tak suke org mencarut...
mamat tu: gf saya yg dh 9thn dgn saya,xprnh tegur saya
Aku: die suke agaknye
mamat tu: klu awak xsuka carut
mamat tu: awk
mamat tu: tolg jgn buat andaian
mamat tu: yg boleh buat putus kawan
Aku: andaian apa yg sy buat?
mamat tu: saya xsuka org judge klu dia xkenal pasal gf saya
Aku: i just said...sy tak suke org mencarut...
Aku: die tak tegur..itu hak die
mamat tu: haaa
Aku: but for me..sy tak suke..that's it..
mamat tu: dh tu,yg awk kata dia suka agaknya apahal
Aku: sy kata "agaknya.."
mamat tu: sbb tu saya tnya apahal
mamat tu: klu gf saya kata 'nurul syuhada tu prostitute agaknya'
mamat tu: hwo about that
Aku: sy malas nak cakap dgn org emo x bertempat~~~
Aku: be rational k..
mamat tu: emo xbertempat apa jadahnya
Aku: dah la..
Aku: sy malas nk bercakap dgn org emo~~
mamat tu: mmg awk membosankan
Aku: buang masa~~
Aku: tau pun
Aku: so, take it, or leave it~~
mamat tu: klu mcm ni,kita xkawan dr dulu xpa..nk tego,tp xreti
mamat tu: tegur yg menyakitkan ht,baik xpyh ambik tau
mamat tu: awk membosankan,xda pun saya heran
mamat tu: saya nk carut,nk maki,awk peduli apa
Aku: hahaha
Aku: itu die..
Aku: tanduk suda kelaur
Aku: *keluar
Aku: huhuhu
mamat tu: so what
Aku: dah la
Aku: bye~~
mamat tu: klu xreti nk bergaul dgn kawan,better u quiet
Aku: u shut up first..!!
Aku: sapa yg nak berkawan dgn sapa dulu?
mamat tu: sejak mula perkenalan awk mmg menyakitkan ht
Aku: awak ke sy?
mamat tu: sbb saya xkenal lg dr awk
mamat tu: skrg dh kenal...
Aku: so da kenal kan..
mamat tu: awk mmg patut diam
Aku: eh...
Aku: sy diam je kat sini
Aku: sy tgk awk yg emo lebey2..
mamat tu: kah kah kah...
mamat tu: lawaknya
Aku: sy sakitkan ht awak kan..so just quit from my life k..
mamat tu: mmg saya jd emo sbb u said something i dont like about my girl
mamat tu: jenis suka judge org tnpa tgk
mamat tu: manusia apa jenis entah
mamat tu: mybe suka bg org marah
mamat tu: tp bila marah,xmau kena maki...apa jenis entah la
Aku: dah la...
Aku: lebey2 lah plak die neh
mamat tu: so apa hal
mamat tu: u began 1st
Aku: u said...sy buat awak marah..so x leh berkawan lama lah ape lah..
Aku: so, just quit..
mamat tu: berkawan lama???
Aku: wat apa nak gaduh2?
mamat tu: bila masa lak sebut
mamat tu: oh
mamat tu: skrg dh cukup knl
mamat tu: mmg btol la ckp abg saya...
mamat tu: bila seseorg tu yg xda hobi,dia mmg bangkai
mamat tu: suka ngata org
Aku: oo..cakap pasal diri sendiri yeah..hahahhaa...
mamat tu: suka ngutuk
mamat tu: heh
mamat tu: bodoh pun ada
mamat tu: sapa yg xda hobi skrg
mamat tu: saya ada hobi
mamat tu: awk ngaku awk xda hobi
mamat tu: tp nk explain pun,mcm bangang lak..bukannya awk budak kecik xphm apa saya ckp
Aku: ape punye fahaman tah..
Aku: apa kaitan hobi dgn bangkai..'
mamat tu: xkn saya nk kata kt diri sendiri
mamat tu: org tu umpama bangkai hidup
Aku: mak sy kata "org kalau takde didikan agama..mmg kuat mencarut...so what?
Aku: betul la mak sy cakap..huhu~~
Aku: lalallaaa..
mamat tu: a'a
mamat tu: mmg btol pun
mamat tu: saya mmg sentiasa kurg
mamat tu: klu bg saya masa 10thn pun,mmg saya tetap kurg didikan agama
mamat tu: wlupun saya blajar ttg agama 100thn,tetap saya kurg
mamat tu: xpyh buat2 offl9 la
mamat tu: klu betina mcm hg ni,belambak aku kenal kt lorong2 gelap...patut la takut kena maki,jenis betina suka bg org marah...tp xmau kna maki...betina jenis apa ntah...bodoh...klu xreti berkawan,xpyh la nk ambik tau hal aku..bengap..aku pantang klu org kata pasai gf aku..hg ingat hg bagos ka..perangai mcm budak2..harap ada tetek ja nk kata hg tu dh tua..tp mcm cibai perangai...haaa..aku dh kata jgn bg aku marah...ni hg dh bg aku hangin,hg terima la ayat2 cinta td..hahaha..tolg jgn ggu aku...aku cukup bahagia dh skrg ni..ada hg,aku jd semak kpla..mcm pelacur duk kcu aku pun ada..hinsh
Aku: sapa kacau sapa dulu bro? lu ke gua?
mamat tu: hahaha..aku dh dh
mamat tu: dh agak dh
Aku: so blah k..
mamat tu: buat2 offl9 je ni
Aku: aku tak nak pun cari pasal dgn sapa2
mamat tu: hg kcu aku dulu
Aku: buang masa aku je
Aku: bahasa melambangkan sifat n peribadi org tu
Aku: so aku faham lah skrg
Aku: hu~~~
mamat tu: tolg la stop
mamat tu: jgn kcu aku
Aku: aku guna bahasa baik jekk..ko yg maki2 org
Aku: dah la
Aku: aku x de masa'
mamat tu: jgn la kcu aku
Aku: keje aku byk~~
mamat tu: adoi
Aku: get out!
mamat tu: aku xmau layan hg
mamat tu: tolg la
mamat tu: jgn goda aku
Aku: sapa lak yg nak layan hang
mamat tu: aku setia dgn gf aku
Aku: godaa?
Aku: ko yg ngorat aku
mamat tu: tolg la jgn text aku lg
Aku: setia kunun
Aku: siap mintak mms bagai
Aku: dah la weh
Aku: bosan~~
mamat tu: wei tolg la
mamat tu: jgn text aku lg

lalu aku pun terus block ym die.....die maki2 aku kat FB sume aku x layan..lantak lah..malas nak gaduh..mende kecik je pun..huhuhu...

No comments: