Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 24, 2011

bahaya ada dimana-mana

keeksaitetan aku melihat CBR testing membuat aku alpa kepada keadaan sekeliling..waaahh..bukan main eksaitet aku duduk bawah dori dgn staff lain nak tgk mcm mana CBR testing ni dibuat....

acer tgk....huhuhu....

so, sedang aku dok ralit tgk meter CBR tu berfungsi..dgn tidak semena2 lori seberat 30 tan tu tibe2 berundur...

aaarghh...aku terus lari dgn laju dpd bawah lori tersebut....

hampeh budak2 tu gelakkan aku sbb muke aku pucat....disebabkan trauma...

aku pun bla g tgk CBR tu kat atas tanah je...aku taubat tanak duduk bawah lori lg..

aku x nak jadi mcm ni..!!

aku nak maintain cukup lengkap anggota macam neh...!!
jadi please ingat..!!bahaya tu ade di mana2..mujur aku x kena lenyekkkkkkkkkkkkk...!!!

1 comment:

TWEETY BERT said...

oit setting la kumen box ko ni popap window.. payah nak komen