Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 10, 2011

hehe.... :p



Aku terbaca Apa yang perempuan perlu tahu pasal lelaki....dekat blog sayefaiz.blogspot.com

Aku rase mcm nak menjawab pulak..hehehe...ni pandangan aku sorang je la...tak la aku kata ni jawapan 100% semua pompuan yg ade lam dunia neh...ehekk....

1. Kalau kami kata nak main game, kami memang betul-betul maksudkannya.

Kalau kami terbelek2 barang kat shopping complex...kami mmg mahukannya :p
2. Kalau nampak kami terhegeh-hegeh nak keluarkan duit dari dompet, pandai-pandai lah hulur sikit.
Kalau nampak kami wat tak tau atau senyum je maknanya kami pun tadde dwet...hahahhaa...
3. Kami tak suka nak balas mesej dan jawab kol setiap masa.

kami pun tak suke jadi orang terakhir dalam list senarai orang yang diingati :p

4. Kalau nak buat-buat merajuk sekali dua takde masalah, kalau tiap masa nak merajuk tu memang carik masalah.

Kalau pujuk pun mcm tak ikhlas, buat2 merajuk pun boleh jadi merajuk betul...huhuhuh....
5. Kalau kami buat alasan taknak pergi dating tu maknanya kami tengah pokai lah tu.

Kalau alasan tengah pokai mmg boleh pakai...tapi kalau asik ngelak nak jumpe tapi rupanya ade pompuan lain kat belakang tu pe citer...wuwuwuwuw....
6. No such thing as 'I love u, I miss u all the time'... Mak bapak jauh lagi penting.

Laki mase mula2 nak dapat tu bulan bintang sume milik kita....tapi bila dah dapat, lalang kat jalan tu pun berkira nak kasi kita....hahahaha....
7. Kalau tengah dating tu kami tengok perempuan lain, janganlah marah... Itu menunjukkan kami ni masih normal dan bukannya homo.

Kalau ade laki pandang kite tu pesal anda pandai marah...?ekekekeke....
8. Kami tak suka menunggu kamu-kamu semua bermekap dan bela tudung dalam toilet lama-lama.

Bila kami muke pucat, tudung tak elok, jangan komplen boley x? opsss :p
9. Wish 'good nite' dan 'good morning' bukan lah satu kewajipan bagi kami.
Bukan kewajipan pada kami jugaklah kalau mcm tu...deal..?
10. Kami memang tak pernah period, tapi kami pun ada masa untuk bad mood jugak.
Itu kami faham...tapi kalau team kesukaan anda kalah main bola pastu nak bad mood sampai seminggu tu pe kess....?hahaha.... 11. Tengah period bukan bermakna itu alasan kamu-kamu semua untuk marah kami tak pasal-pasal.
Baru lepas kena marah dengan bos bukan bermakna itu alasan kamu semua untuk marah kami tak pasal2 plak yeaaaa...
12. Baju kahwin kaler apa dan nak bagi nama apa kat anak bukan lah topik kesukaan kami.
Pasal Barcalona, Chelsea, Real Madrid dan lain2 juga tak tersenarai dalam list topik kesukaan kami.....uhukkk....
13. Janganlah mengharapkan kami untuk menjadi sesempurna makhluk, kerana itu takkan mungkin berlaku.
Dan kamu2 juga jangan la asik nak maki2 n marah2 bila kami buat silap dan mintak tolong dengan kamu....
14. Janganlah cakap 'saya tak faham lah dengan awak ni!' kerana kami pun bukannya faham sangat dengan kamu-kamu semua.
Kami cakap mcm tu selalunya sebab dah tak tau nak kasi awak2 semua faham dgn apa yg kami nak cakap...hahaha....
15. Janganlah marah kalau kami ni tak suka nak bergambar-gambar.
Then kenapa bising kalau kat FB kami takde nak upload gambar anda...hahahhaa....
16. Buncit itu seksi.

Alasan taknak exercise la tu...kami badan naik anda semua bising plak...aisehh....
Walau macam mana pun kita berbeza,
kami tetap sayangkan kamu-kamu semua. Hik3

Ya, kita semua beza....maka terima kami seadanya...chewaaahhh...hahaha....

(ni pandangan peribadi aku je weh....takde kena mengena ngan sesapa melainkan dengan diri sendiri adanya...hahaha....)


4 comments:

BERT said...

ha ni baru ok sket layout eh

abah khalisha said...

pempuan memang cmtu..sama je semua..ngada-ngada je lebih

ID said...

yeayyyyy...
kite sokong awak...
setuju 100%
yeayyyyyyy lagiii

aleya_syaireel said...

weh..ak sokong ko..mmg betul pon..!!!!!