Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 9, 2011

Jalan2 buang masa

Ahad lepas, aku ada keje di mana aku kena g site projek yang da siap bersama dgn partner aku, Nani....

Oleh sebab sekarang bulan puasa, kami bula berfikir luar dpd kotak..nak buka mana ari ni yerr...

Nani kuar cadangan...apa kata kita buka kat Putrajaya, tapi makan tepi jalan?? Beli makanan kat Bazar Ramadhan...

Aku pun bukan la familiar sgt jalan2 kat Putrajaya ni lalu kami beli makanan pada jam 7...!!

Tepat jam 7.30, azan berkumandang...terus bentang surat khabar..dan terus ngapppppp..!!


hahaha...

sempoi je kan?

Tahun lepas pernah bercadang nak ke I-city maka tahun ni kami merealisasikan cadangan tu..hhaha....bulan puasa ni tiket masuk singgit jekk..bukan 10 ringgit mcm bulan2 lain...

lepas tunaikan solat maghrib di masjid putrajaya, kami terus ke i-city...



inilah hidup kami :)



3 comments:

abah khalisha said...

lepas berbuka tu ada singgah sembahayang tak??sebelah masjid je tu..ke pergi berenang kat tasik..hehehe..nak kenal sama yang makcik sorang tu leh tak??hehehe

abah khalisha said...

lepas berbuka tu ada singgah sembahayang tak??sebelah masjid je tu..ke pergi berenang kat tasik..hehehe..nak kenal sama yang makcik sorang tu leh tak??hehehe

BERT said...

potajakden