Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 26, 2011

sudah setahun kini....

ahha....akhirnye perjanjian OYWL aku dah berakhir....korang tau ke apa OYWL tuh?hehehe....One Year Without Love laaa....

Untuk satu jangka masa yang paling panjang dalam hidup aku lah kiranya...apa taknye....Just imagine aku x penah single sejak aku umur 20 tahun....

Toien...aku dengan die bercinta (eeeeeyuuuuuu...!!) geli makk....setahun 10 bulan...x dan break dengan die aku dengan si Firdaus plak.....kira time tu aku curang la...hahaha...but I will not curang kalau x de apa2 berlaku...but apa yg berlaku tu biarlah jadi rahsia...hehehe....

dan hubungan kami bertahan setakat 2 tahun 3 bulan jew....dan sebulan lepas break...aku kapel dgn Aril....lagi singkat tempoh...5 bulan je...hahahhaa....dan lepas pada kejadian tu,...aku berazam tanak ade ikatan dgn sapa...aku kunci pintu aku aku ketat2....biar aku menikmati kehidupan single aku puas2....sakit nye rasa frust ni...uhhhuuuu~~~ mula2 susah nak terima hakikat sbb dah biasa ade sumone....lama2...aku lagi rasa tenang...

Aku dah tayah PK nak jaga hati sapa2 yg bukan keluarga....aku tak yah jadi stalker utk selidik apa yg derang wat...aku tak yah ade perasaan jeles pe semer...aku leh wat apa aku nak wat....

apa yang penting sebenarnye, aku dah tak perlu ade keyakinan tanpa ikatan which is sekarang ni aku rasa sia2...

Ramai org ingat aku takde perasaan...sbb aku x remove pun ex2 aku dpd FB....sedangkan semua Ex2 aku dah bahagia dengan pasangan masing2....SEMUA ok.......mula2 mmg kecik hati sbb mase kapel dgn aku x penah pun derang tunjuk aku kat public......

but sekarang aku dah realise....may be derang malu...maklum lee...aku bukan cantik mcm pasangan derang sekarang ni...ade pasangan cantik, mesti la bangga kan?

but for them...tahniah...ade sorang tu dah bakal jadi ayah dah... :) yang lagi dua org tu dengar2 dah nak ikat pasangan masing2...

rase mcm loser?mula2 mmg le....but not anymore....setiap apa yang berlaku tu, cuma Allah tau rahsianya....

yang penting aku kena PK positif....

pasal status aku kat FB mengenai Encik Bam???

hehe..die bukan BF aku pun~~~~jangan tertipu dengan cerita2 propa aku...hahahaha...Bam itu jugak merujuk kepada osmet aku yg kadang2 aku panggil die Bambam...hahahaha.....

sebab.........................AKU MASIH SAYANG DUNIA SINGLE AKU..................sekian.......

aku rasa cukup lah ini entry yang cerita hal epribadi aku....x la details sgt kan?hehehehe... :p

2 comments: