Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 27, 2011

I love green..!!

Dulu yes..I love pink very much...sampai aku rase kalau nak tunang pun aku nak tema pink jugak mecam neh.... but lately aku rase mcm dah bosan..ramai sgt girls out there yg love pink too...

Aku nak berubah..aku nak suke kaler hijau...nak tgk my dream lace for my engagement?hahaha....
Baju Elyana ni mmg cantik..but bukan hijau mcm ni yg aku nak...it is too dark..aku nak yang light lagi..Encik Google, sila bantu saya :p


Gabungan warna ni agak meletuppp....Gojes kau Memey..!! But i prefer baju pun hijau....aduh Encik Google..tolong laaa...baju die putih laaa..!!



Warna ni pulak terlalu cerahh..menyilau pandangan but still cantik....for engagement, I want lighter tone of it :)

Ahha....warna light mcm ni yg aku cari...!!wahahaha...tapi....warna die krimm...aku mau hijauuu...!!!
AHHHAAAA...!! ini laa kaler die...ade combination of green and cream..wallawehhh...!! n korang bayangkan aku pakai baju kaler ni (kaler sahaja, bukan design...!!) dengan pelamin mcm kat bawah nehh..!!
Meriah x? Hehehe....aku nak suasana yang nampak segar mase majlis tu nanti..insyallah...walau pun sebenarnye aku sendiri pun xtau bila aku nak tunang...aku sendiri pun x tau apa motif aku tulis entry ni hari neh...hahaha...berangan je dulu tak pe kan...??

3 comments:

abah khalisha said...

Mcm dah sampai seru je ni

Nurul Syuhada said...

doa2kan ye abah :)

sekamar rindu said...

salam..

tengok pic ni terasa mcm nak kwin juga laa