Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 8, 2011

hp aku mengikut zaman...hehee...

Setiap orang zaman sekarang ni payah nak jumpe yang tak pakai henfon kan? kan? kan? Hehehe...Ni lah koleksi encet2 aku yg pernah aku miliki sejak tahun 2004...tahun 200-2003 aku byk guna hp mak aku mcm hp aku sendiri pasal mak aku x pandai sgt guna hp...maka inilah die deretan jenis koleksi yg aku ade...tapi sumber gambar amek kat google...hehee...

Ni henset aku jenama soni erikson..aku pakai tahun 2004 lepas SPM...ni Acik aku bagi...time aku pakai henset ni, aku pakai line maxis...tapi tak lama sgt le..setahun je..lepas tu hp ni 'kiok'...


Ni lak henset pertama yg aku beli dengan duit sendiri iaitu duit mase aku keje klinik + duit aku mase jadi Nek Mudim..hehehe..harga dalam 400++ la...bangga la jugak dpt beli hp pakai wet sendiri..time ni aku pakai maxis gak.. :) tapi sekarang tah mana g enset ni tah..tahun 2008 mase aku ade henset lain, die MIA...hehehe...aku x minat sgt pasal bateri die cepat kong...


aku x tau yg mana 1..heheheLepas tu aku berangan nak pakai henset canggih sikit...maseeee tuuu laaa kannn...Nokia N70 mmg tengah 'in' mase tu...cumanya..aku sendiri pun x sure henset yg aku beli tu N70 KE N72 pasal aku x sempat tgk n pakai pun.... pasal...time tu Si daus tu le..belikan aku henset ni...lepas tu die g keje..die letak kat poket baju die...ntah mcm mana, henset ni jatuh dpd poket die n terus hilang x dpt dikesan...hahahaa...lepas tu die ganti hp aku dgn hp lain :)




Ahha....Nila enset aku yg dah tersadai manja di rumah...lama gak pakai henset neh...dpd tahun 2008 smpi la Jun 2011 ari tu....masih elok sbnrnye cuma x tau pesal x leh charge dah..dah uzur agaknye..hehe...time aku pakai henset ni la aku bertukar byk kali no...mula2 pakai celcom..pastu maxis...pastu maxis lagi...hahaha....3 kali tukar no...

Ni la enset aku yg latest..org lain berlumba2 pakai i-phone, i-pad, android, BB..aku mainten pakai enset biasa je...hehehe...humble la katekan (padahal takde wet) hahahahaa...wehhh..murah2 pun leh FB jugak peeeeeeeee...hehe..cumanya aku x subscribe je..

malas nak tambah tanggungan n hutang yg tak tertanggung dah neh...hahha..insyallah..ade rezeki lebih..aku pakai la henset mahal cam kowang...wawawwawawawawa....

No comments: