Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 8, 2011

Zouk dan 20 yang Anggun (Parti Eh..)

Eh..aku salah dengar ke??

Setiap kali aku dengar DJ radio melayu tempatan tentang promo party EH 20 yang anggun 2011 mesti aku fokus betul2...

Apa yang aku sempat captured, die kata buat kat Zouk..itu satu hal...


Dia kata start pukul 7...itu satu hal..

DJ plak seorang melayu beragama Islam...
Eh..aku ni kolot sgt ke...

ni dia artis yang terlibat...


Eh...melayu Islam yang ramai...

erm..korang fikir x apa yg aku fikir...
Aku kolot ke?

Ermmm...............fikir2 kan :)



Aku try google sapa artis yg terlibat dalam party ni...kalau yg join tu bukan Islam aku x kisah sgt pasal diorang x yah semayang maghrib..tapi kalau Islam mcm mana?? Dan persoalan seterusnya yang aku fikir..kenapa mesti Zouk???


Ntah la~~~~