Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 29, 2011

Bandung - Day 1

Rombongan kami semua ke Bandung bermula pada 13 Februari 2011... Gigih x gigih plak aku kan...aku keje jugak hari mase aku nak travel tu selama setengah hari...sayang plak rasanya nak habiskan cuti...hehe....
Kami bertolak pada jam 7.15 waktu Malaysia dan tiba kat Airport Bandung pada pukul 9.00 pm waktu Bandung :)
Sesampainya kami kat Bandung, Pak Yoyo dah tunggu kitorang sambil pegang kertas tulis


"MS NURUL SYUHADA, MALAYSIA"


Kesian Pak Yoyo..tunggu kitorang dari pukul 7 lagi..hehehe...nak buat mcm mana, fight delay maa....


Inila rupa epot Bandung kalau korang nak tau...


N becoz of kitorang paling lambat turun dari kapal tebang tu, kami terpaksa tunggu hampir sejam untuk tujuan cek imegresen kastam pe sume tu lah...diorang wat keje secara manual tu pasal kena beratur panjang n lama...kesian kat mak aku la..kena berdiri lama...

Ha...ini lah wajah Hotel yang kami duduk..seriusly..sgt kondusif...tapi harga....RM 87 untuk satu malam..murah gila kan??


Ok..kita sambung ke Bandung, Day 2

2 comments:

abah khalisha said...

nampak sgt berat tu pasal duduk..makcik tu steady je berdiri.hehehe

Nurul Syuhada said...

itu budak memang...hahaha....