Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 29, 2011

Bandung - Day 3

Hari ketiga kitorang bergerak ke Rumah Mode...tapi agak nyesal sebab naik angkut..hampeh tul menipu orang neh..die kata die akan turunkan kitorang dekat ngan Rumah Mode...die kata 7 langkah dah sampai..banyak la ko nye 7 langkah..mak aku tu bukan larat sangat nak jalan...

haaa....bapak jauh kau...kena jalan lebey kurang 20 minit..ko bayangkan aku yang muda ni pun rase nak melepek..ini kan plak bonda aku..x agak2nye driver angkott!!!

Namun akhirnya sampai lepas behenti 2 kali....

Kawasan ni mmg cantik...tempat ni menjuall barang2 brended laa...tapi harga die murah..kau mampu??

Konfem la mampu...kat sini harga sangat murahhhh..... sebut je brand apa.. (aku x tau brand2 ni pasal aku bukan branded person...hahahaha...)leh kata sume ada n harga mmg sgt2 murah...

Aku lupa nak amek gambar dalam Rumah Mode...hahaha....

Tapi yang x bestnye mse kat fitting room, aku tertinggal spek mata itam aku...x smpi seminit aku patah balik, aku tgk dah takde...wawawawawawa~~~~

Landskaping die lawa...mmg aku bergambar puas2 kat sini..kalau nak tau mcm mana rupa kawasan kat sini..korang g la sana one day!!

Makan time...leh la....x sedap mana kalau nak bandingkan dengan kat Pasar Baru..harga mahal sikit but kalau harga KL lebey kurang RM 12.00 la yang aku makan neh...but korang kalau datang sini WAJIB try sate die...ko bayang laa..aku hirup kuah die sampai licin...sedappppppppppp!!!

Fashion world ni x happening sangat but kedai die leh la..cantik...pose le depan kedai..hehe....


seharian menghabiskan masa kat sini..petang tu lepas aku wat massage kaki (gambar massage takde...gile ke nak tayang kaki aku kepada umum...???huuu.............), baru acik smpi...die bosan kat Rumah Mode maka kami ke Pasar Baru kembali...hehehe


Aku takde benda sgt nak shopping..dok tunggu je la kat tangga ni dan korang bayangkan mcm mana aku nak melayan penjual2 yang mengerumuni kitorang...buat tak dengar pun derang wat tak pahamm......waaaaa~~~ :'(

Malam tu kami berenam g la makan kat restoran yang orang hotel ni rekemen...ingatkan sedap...tapi jangkaan kami meleset....x sedap :(


Actually tujuan aku bawak mak aku ke Bandung sebab hari ketiga kami kat sini (15.12.2011) ni besday die....kira malam ni nak bawak mak ke tempat makan yang sedap2 la..but x seperti yang kami pk kan...

malam tu, aku kena cirit birit yang amat teruk, muntah, terus loya pening dan x bermaya...

Korang leh imagine mcm mana keadaan aku nak melancong ke Tangkuban Parahu dalam keadaan sedemikian..korang bacala entry aku seterusnya~~~~~

Makan di kedai x sedap :(

No comments: